Caribou oslaví Mezinárodní den žen koncertem v pražském Foru Karlín

16.02.2022 11:56 - Tisková zpráva | foto: MeetFactory

Dan Snaith loni vydal svoji desátou studiovou desku "Suddenly", v pořadí pátou pod svým monikerem Caribou. Bezesporu jeho nejosobnější a zároveň nejbarevnější nahrávka osciluje napříč širokým spektrem žánrů a nálad a přináší autobiografické texty, chytlavé melodické linky, vlivy disca, trapu, UK garage i r'n'b, bohatý sampling, precizní produkci a nespočet nečekaných momentů. Několikrát odložené evropské turné, během něhož představí novou desku naživo, je za rohem. Pražský koncert proběhne 8. března ve Foru Karlín.

Caribou spolupracuje s humanitární organizací PLUS1. Dvacet korun z každé zakoupené vstupenky tudíž půjde na podporu této organizace, která přináší důstojnost a rovnost komunitám, které ji potřebují. Předprodej běží na webu MeetFactory a na GoOutu.

Hostem koncertu bude Sofia Kourtesis. Její loňské EP "Fresia Magdalena" plné hořkosladkého housu sklidilo obrovský úspěch a Pitchfork jeho titulní singl dokonce zařadil mezi nejlepší skladby roku. Letos se Sofia Kourtesis vrací s čerstvým singlem "Estación Esperanza (feat. Manu Chao)", který právě vychází na Ninja Tune.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY