Valentýnský klip k "Vedle tebe usínám" od Mirai je nenápaditou přehlídkou celebrit

14.02.2022 14:16 - Josef Martínek | foto: Lukáš Matoušek

Po intimním videoklipu k songu "Lítej (Davidovi)" na počest Davida Stypky přicházejí Mirai s dalším singlem ze své třetí studiovky "Maneki Neko". Tentokrát sáhli po písničce "Vedle tebe usínám" s roztančeným refrénem, která nijak neskrývá své ambice dobývat rádiový éter.

Video natáčel Ondřej Kudyn a vedle zpěváka se v posteli střídá jedna známá tvář za druhou. Na své si tedy přijdou ti diváci, kteří rádi vypočítávají, koho všeho poznali - ve tříminutovém snímku budou jmenovat Lucii Borhyovou, Kovyho, Andreu Hlaváčkovou, Pokáče, Ivu Kubelkovou a další.

"Dosud jsme nestavěli naše klipy na známých tvářích, ale teď nám přišlo, že to dává smysl a není to prvoplánové. Většina z těch lidí jsou kamarádi nebo aspoň spříznění známí," obhajuje koncept valentýnského počinu Mirai Navrátil.

S podobně laděnými videoklipy se však v posledních letech roztrhl pytel a tento postrádá nápad. Bohužel působí spíše dojmem, že vznikl právě za účelem hromadného sdílení celebrit, článků v bulváru a tím pádem i zajištění PR pro právě oznámený druhý koncert kapely v O2 areně. Ten se uskuteční 13. října, tedy zhruba měsíc po tom prvním. Na záměru propagovat svoje dosud největší vystoupení není samozřejmě nic špatného, jen škoda že účelovost z výsledku tolik čiší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY