Na chystané Slashovo album láká další podařená rocková vypalovačka "Call Off The Dogs"

16.01.2022 12:18 - Jiří V. Matýsek | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Ani ne měsíc už nás dělí od vydání novinkového společného alba kytaristy Slashe, Mylese Kennedyho a kapelou The Conspirators. Deska se bude jmenovat "4" (ano, je jejich čtvrtou společnou) a vyjde 11. února. A aby bylo čekání o něco příjemnější, je venku už třetí singl "Call Off The Dogs", který vyšel bez jakékoliv formy doprovodného videa.

A potvrzuje to, co už bylo jasné dříve. Slash se svou partou na novince nevyrazí na nová neprobádaná území. Dá se předpokládat, že se opět dočkáme přímočarého hard rocku se spoustou trademarkových riffů i skřípajících sól. Přesně taková je i "Call Off The Dogs", dravá, energická skladba, která baví svým přímým tahem na branku i chytlavým, melodicky vyklenutým refrénem, kde Myles Kennedy mačká ze svého hlasu maximum. Zjemnění chvíli před koncem, kdy dostává prostor basová kytara, je jen nádechem před závěrečným náporem. Podařené.

Pro úplnost připomeňme, že "4" bude k dispozici ve všech obvyklých formátech, tedy na CD, LP, kazetách, digitálně i na streamovacích službách. Fanoušci mohou sáhnout i po tričkách a pro sběratele jsou připravené deluxe edice, které kromě CD, respektive vinylu obsahují i doplňky v podobě trsátek, modelu kytary, kazety se čtyřmi bonusovými skladbami natočenými na zkoušce, nášivku, knížku s fotografiemi a plakát. Některé z nich si můžete koupit na Sparkshopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY