Five Finger Death Punch v klipu "The Tragic Truth" oslavují vítězství svého zpěváka nad alkoholem

12.01.2022 09:49 - Ondřej Hricko | foto: Five Finger Death Punch

Ivan Moody, zpěvák Five Finger Death Punch, před pár dny oslavil dvaačtyřicáté narozeniny a jeho parťáci z kapely mu nadělili videoklip ke starší písni "The Tragic Truth". Napsali ji v roce 2011 pro album "American Capitalist", ale nestihli ji odevzdat včas vydavateli, a tak putovala jako bonus na speciální edici. Nikdy se jí proto nedostalo větší pozornosti, ale jelikož jí FFDP věří, rozhodli se ji oživit na Moodyho narozeniny.

"The Tragic Truth" ale nenabízí nic, co bychom od téhle americké skupiny neslyšeli. Tvrdé kytary tu jdou ruku v ruce s občas řízným, občas melodickým vokálem. Výraznější je naopak klip, který je takovou oslavou frontmanova boje s alkoholem, ve videu znázorněným odpornými bytostmi, s nimiž se Moody musí utkat. Režie se ujal protřelý Nick Peterson, který s kapelou opakovaně spolupracoval již dříve a v portfoliu má i režírování klipů pro Sixx:A.M., Papa Roach nebo Bad Wolves.

Připomeňme, že v rámci letošního ročníku festivalu Prague Rocks by se Five Finger Death Punch měli ukázat tuzemským fanouškům společně s Red Fang a Metallikou. Koncert je plánován na 22. června v areálu letiště Praha Letňany. Vstupenky jsou stále k dispozici na předprodejních portálech Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY