Pohřešovaná členka Coal Chamber Rayna Foss se našla

08.01.2022 14:41 - Ondřej Hricko | foto: Fox 8

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že zakládající členka americké formace Coal Chamber baskytaristka Rayna Foss byla od září loňského roku pohřešovaná. Dle nejnovějších zpráv je ale v pořádku a v kontaktu s rodinou.

Na oznámení police o tom, že je Foss nezvěstná, zareagovala dvaadvacetiletá dcera basistky Kayla, jejímž otcem je bývalý Raynin manžel, bubeník Sevendust Morgan Rose. Prostřednictvím svého Instagramu vydala prohlášení, ve kterém tvrdila, že rodina byla s její matkou po celou dobu v kontaktu a věděla, kde je. Policie posléze sdělila, že Foss byla nalezena 6. ledna.

Rayna Foss je zakládající členkou zmíněné numetalové kapely, působila v ní od roku 1994 do roku 1999. Krátce se do ní ještě vrátila na začátku roku 2000, dva roky nato ji znovu opustila. S jejími ostatními členy nahrála eponymní debut z roku 1997 a poté alba "Chamber Music" z roku 1999 a o tři roky mladší "Dark Days". V roce 2015 stačili Coal Chamber ještě vydat svou poslední desku "Rivals", o rok později se rozpadli. Na kontě mají několik hitů včetně "Loco" nebo "Fiend".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY