Arakain přichází na předvánoční trh s reedicí "Thrash the Trash" na LP i CD s šesti bonusy

29.11.2021 18:45 - Tisková zpráva | foto: Supraphon

Splněný sen, na který si bylo nutné počkat hezkých pár let. Bezesporu kultovní album "Thrash the Trash" heavymetalové stálice tuzemského teritoria Arakain vyjde už v pátek 10. prosince v remasterované podobě ve formátu CD a LP. Předobjednávky obou nosičů, případně i v kombu se speciálním tričkem, běží už nyní na Sparkshopu.

Arakain - Thrash The Trash
© Supraphon
Nyní přichází čas na návrat legendy! Po dlouhých letech, kdy nahrávka nebyla vůbec oficiálně k dispozici, vychází "Thrash the Trash" v novém remasteringu ze studia SONO Records jako vinyl, CD se speciálními bonusy v podobě dobových singlů a vůbec poprvé také digitálně! Album prošlo také kompletní grafickou rekonstrukcí, a tak fanoušci dostanou do ruky debut Arakainu v maximálním vizuálním provedení. Jak LP, tak i CD obsahuje kompletní texty i bohatou fotografickou dokumentaci.

Mezi šesti přidanými skladbami na CD verzi nechybí opusy jako "Ku-Klux-Klan", "Gladiátor" nebo "Proč?". Nově tak album, které zdobí šestiprstá pěst, přinese hned patnáct songů. A příznačný dotaz, proč má ruka šest prstů? "Prosadit obal, který by byl trochu adekvátní, bylo ve své době dost složité a výtvarník Gustav Vávra, se kterým jsem to vymýšlel, nakreslil alespoň ruku se šesti prsty, což bolševická schvalovací komise vůbec nepostřehla," vysvětluje zpěvák Aleš Brichta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY