Kylie Minogue připravila speciální edici poslední řadovky "Disco"

06.10.2021 07:57 - Dan Hájek | foto: Derenote Limited

V těchto dnech slaví své druhé kulatiny její řadovka "Fever" a Kylie Minogue toto výročí připomíná nejenom klipy z té doby v lepším rozlišení. Dalším důvodem k radosti jejích příznivců bude také nová edice loňského alba "Disco", které se dočkáme v listopadu pod dovětkem "Guest list edition". Brzy by na ni měl lákat společný singl s Years & Years "A Second To Midnight".

To však nebude jediná nová píseň na této kolekci, těch bude totiž rovná desítka. Kromě remixů, upravené verze "Real Groove", na níž se podílela Dua Lipa, a zmíněné "A Second To Midnight" to budou ještě dvě lahůdky: "Kiss Of Life", což je spojení s Jessie Ware, a "Can't Stop Writing Songs About You", spolupráce s disco divou Glorií Gaynor. Z původní kolekce "Disco" zde bude všech původních šestnáct písniček včetně líbivé "Say Something". Ti, co sáhnou po nejnadupanějším balíčku, dostanou v digibooku zabalených celkem pět kotoučů. Zbývající tři naplní streamovaný koncert "Infinite Disco", a to nejen v audio podobě na CD - plný zážitek z této show zprostředkují i přiložené DVD a Blu-ray.

"Guest list" edice desky "Disco" Kylie Minogue doputuje do obchodů v pátek 12. listopadu a bonusový disk bude obsahovat tyto tracky: A Second To Midnight (with Years & Years), Kiss Of Life (with Jessie Ware), Can't Stop Writing Songs About You (with Gloria Gaynor), Kylie & Dua Lipa - Real Groove (Studio 2054 Remix), Say Something (Basement Jaxx Remix), Say Something (F9 Remix), Say Something (Syn Cole Extended Mix), Magic (Purple Disco Machine Extended Mix), Kylie & Dua Lipa - Real Groove (Studio 2054 Initial Talk Remix), Dance Floor Darling (Linslee's Electric Slide Remix). K dispozici bude i komplet tří vinylových desek nebo zredukované vydání se dvěma cédéčky (tedy bez "Infinite Disco").



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY