Little Boots se spojí s projektem "Voyage" Abby

08.09.2021 18:12 - Dan Hájek | foto: Little Boots

Oznámení nového singlu a chystané čtvrté desky Little Boots v druhé polovině srpna bylo jen malým předvojem důležitých novinek. Na sociálních sítích začala zpěvačka zveřejňovat různé hádanky a vše zpečetila společnou fotkou s Bennym Anderssonem z míst, kde se chystá koncertní série "Voyage" Abby.

Victoria Christina Hesketh (jak zní civilní jméno Little Boots) sama přiznává, že je velkou fanynkou této švédské legendy. V rámci potvrzeného návratu Abby a chystané holografické show "Voyage" pak potvrdila, že bude členkou onoho desetičlenného bandu, který bude provázet omlazené holografické figuríny ústřední čtveřice, a bude hrát na klávesové nástroje a zpívat doprovodné vokály. Z příprav této show dále unikly nepotvrzené zprávy, že by koncertní setlist měl čítat dvaadvacet songů a celý program by měl trvat přes sto minut.

Jak bylo ale avizováno v úvodu, Little Boots na 24. září chystá uvedení singlu "Silver Balloons", který předznamená novou studiovku. Ta by měla vyjít z kraje příštího roku (pokud nedojde k nějakým posunům) a v její diskografii doplní nahrávky "Hands", na které hostoval i Philip Oakey z The Human League, "Nocturnes", z níž si níže můžete připomenout hitovku "Satellite", a zatím poslední "Working Girl". Kromě toho taktéž spojila síly s Jeanem Michelem Jarrem v tracku "If..!" z jeho projektu "Electronica 1: The Time Machine".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY