Před krátkou pauzou se mohou návštěvníci Barrák music hradu 2021 těšit ještě na dva koncerty

12.07.2021 11:24 - Tisková zpráva | foto: Barrák

Ať už šlo o fanouška rocku, popu, punku nebo rapu, každý si v první části Barrák music hradu přišel na své. Než přijde krátká pauza a srpnové koncerty, zakončí tu červencovou část dvě akce.

Ve středu 14. července se mohou posluchači těšit na Mňága a Žďorp. "Nejlíp jim bylo", "Písnička pro tebe", "Hodinový hotel" nebo "Spaste svoje duše". To jsou hity, které se zapsaly do hlavy i těm, kteří nejsou zrovna zarytými fanoušky Mňágy. V době covidu streamovala kapela několik koncertů a vydala i první živé akustické album. Na Slezskoostravském hradě si je však budete moct užít konečně v plné polní.

Barrák music hrad - Kapitán Demo
© Barrák
Potěší možná spíše mladší generaci, ale pozornost si získal zřejmě na všech frontách, ať už negativní, či pozitivní. V pátek 16. července vystoupí ve svém obleku obtloustlého frajera Jiří Burian aka Kapitán Demo. Hudebník, producent, DJ a moderátor působil v různých kapelách a fiktivní postavu Kapitána Dema stvořil už v roce 2008. O čtyři roky později vyšel debut "Demolice". Jeho hity "Zlatíčka" nebo "ADHD" pochází z posledních dvou desek.

No a co bude následovat potom? Po pauze začne další část Barrák music hradu 2021 zase v srpnu a to konkrétně 12.8. koncertem kapely Poletíme? Jízda bude pokračovat společným koncertem PSH & Prago Union, čistě dámský večer odpálí Sima & Annabelle, chybět nebudou Divokej Bill, Horkýže Slíže a Zakázaný Ovoce, Alkehol a Debustrol, Yzomandias a Nik Tendo a příznivce metalu rozhodně potěší jednodenní festival Metal!!!, který se pyšní hojnou účastí zahraničních kapel.

Aktuální informace, novinky, aktuální hygienická opatření a kompletní program jednotlivých koncertů, hudebních festivalů a performance najdete na barrakmusichrad.cz a facebooku a instagramu @barrakmusichrad, kde pravidelně informujeme o tom, co chystáme. Oficiálním pivem akce je Radegast, který bude čepován do zálohovaných nicknacků speciální edice BMH, kterou jste si vy, návštěvníci, loni tak oblíbili.

Organizátorem BMH je Marcel Palovčík z ostravského hudebního klubu Barrák. Partnery jsou MO Slezská Ostrava, Slezskoostravský hrad, Velo, stavebniny DEK, Ostravská univerzita, JIP a Galerie Venku. Mediálními partnery jsou Hitrádio Orion, rádio Helax, Čas a Čas Rock, Ostravainfo, Jsme z Ostravy a Ostravacard.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY