Solarstone již počtvrté oslavuje "Electronic Architecture"

22.05.2021 15:43 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Už je to skoro sedm let, co britský DJ a producent Solarstone nechal naposledy ožít svůj koncepční projekt "Electronic Architecture". Tehdy šlo o třetí díl a výsledek sklidil nejen obrovskou pochvalu ze strany fanoušků, ale i skvělé recenze odborné kritiky. A protože na dobré věci má smysl si počkat, až nyní je tu další pokračování.

Solarstone - Electronic Architecture 4
© Solarstone
Přispěla tomu samozřejmě i koronavirová pandemie, že si Rich Solarstone dopřál čas nejen na nové studiové album "Island", ale i na přípravu této vyhledávané kompilace, jejíž předchozí díly jsou již delší dobu beznadějně vyprodané. Uznávaný Brit vybíral z obrovské databáze nových, v mnoha případech dosud nevydaných songů a demo tracků. Zároveň oslovil několik svých kolegů, jejichž hudbu má rád, a požádal je, aby své kdysi úspěšné skladby podrobili rekonstrukci a vyprodukovali je pro jeho novou výběrovku znovu.

Titul "Electronic Architecture 4" tak nakonec přináší jednatřicet tracků, které jsou tentokrát rozděleny pouze do dvou DJských setů. Na nejnovější oslavu elektronické architektury přispěl několika kousky i sám autor, vedle nich se můžeme těšit na novinky od Stoneface & Terminal, Lostlyho, Basil O'Glue, Super-Frog Saves Tokyo, Forerunners nebo Nicka Silvestriho.

Digitální verze je k mání již nějaký ten den zde, pokud toužíte mít doma ve sbírce fyzické CD, jež vyšlo v pátek 21. května, klikněte na tento odkaz. Tady pak můžete krom CD zakoupit i jedno z limitované edice triček.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY