The Rasmus představují nový singl a hlásí koncertní návrat do Česka

21.05.2021 09:21 - Tisková zpráva | foto: Venla Shalin

Úspěšná finská kapela The Rasmus plánuje vydání svého desátého alba na příští rok. Již nyní však na svých stránkách odtajnila termíny celosvětového turné, které se uskuteční na podzim roku 2022. V jeho rámci hlásí i návrat do České republiky - koncert je plánovaný na 15. října 2022 ve Foru Karlín. Bude se jednat o doposud největší tuzemské halové vystoupení formace. Kvarteto okolo zpěváka Lauriho se nejlépe cítí na pódiu, a tak je určitě na co se těšit. V minulosti absolvovali The Rasmus turné třeba s Red Hot Chili Peppers, Garbage a dalšími.

Od vydání poslední desky "Dark Matters" uplynuly čtyři roky. Během pandemie se The Rasmus věnovali nahrávání svého desátého alba společně s dánským producentem Joshuou působícím ve Velké Británii. Nyní se vracejí s prvními plody této spolupráce v podobě nového singlu "Bones", který si můžete pustit pod článkem. Po této písni budou následovat další singly, které zkrátí čekání na celé album, konkrétní datum vydání bude ještě upřesněno.

Lauri Ylönen, zpěvák The Rasmus, přibližuje, co bylo inspirací k napsání prvního singlu z chystaného alba: "'Bones' je písnička o špatné karmě. Cokoli v životě uděláš, tak se ti vrátí. Dobré i zlé. Vždy se shledáš se svými činy. Vše se nám vrací. Důsledky našeho chování si nás vždy najdou. Tato písnička má mírně odlišný zvuk, ale stále jsou to The Rasmus. Po více než roce práce je velmi dobrý pocit konečně vydat novou hudbu., vypustit tuhle píseň z klece a nechat ji volně letět."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY