Lindemannův živák "Live In Moscow" zamíří na jeden večer do kin

06.05.2021 14:17 - David Věžník | foto: Universal Music

Vydání Lindemannova koncertního záznamu "Live In Moscow" se blíží - živák vyjde v pátek 21. května v mnoha formátech. Till Lindemann, aktuálně jediný hlavní tvůrce projektu, nyní oznámil, že atmosféru vystoupení v ruské metropoli si budou moci vychutnat i diváci v kinech.

Tedy ti šťastnější diváci - promítat se totiž bude jen jediný večer, a to těsně před emisí fyzických verzí záznamu, tedy ve čtvrtek 20. května. Mezi vybranými kinosály tak s největší pravděpodobností budou chybět ty české. Vstupenky se začnou prodávat od 13. května.

Větší štěstí budou mít příznivci industrialmetalového projektu v Německu a Rakousku - tiskové materiály totiž slibují ještě několik dalších repríz v těchto dvou zemích v průběhu letních měsíců.

Velkolepou show z 15. března loňského roku média popisují jako "pravděpodobně jeden z posledních koncertů staré éry, velkou párty před celosvětovou uzávěrou". Vedle bohatých audiovizuálních efektů, jimiž je Lindemann proslulý, tak její sledování bude jistě provázet notná dávka nostalgie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY