Gaspard Augé z Justice to zkouší sólově. Singlem "Force majeure" ostudu neudělá

23.04.2021 10:43 - David Věžník | foto: Ed Banger Records

O francouzských frenchhousových hédonistech Justice bylo naposledy slyšet v souvislosti s kauzou logo Justina Biebera. Zatím poslední album "Woman" vydali v roce 2016, a jak to tak vypadá, zatím další hned tak nebude.

Gaspard Augé se totiž rozhodl zkusit to bez Xaviera de Rosnaye. V těchto dnech finišuje s přípravami svého sólového alba, které ponese název "Escapades". Minulý týden představil první singl z něj, instrumentální track "Force majeure".

A ostudu své domovské skupině rozhodně neudělá. Skladba sice není tak agresivní jako zvuk, kterým se Justice proslavili, charakteristické prvky v ní ale najdete: jsou tu hymnické klávesy, průrazné bicí a činely.

Fascinace posledním zmíněným nástrojem se promítla i do snímku prezentovaného jako "Official Video". Minutový klip nás zavede do turecké továrny na činely. Pokud je to jen kamufláž a fanoušci se dočkají plnohodnotného videa, máme se na co těšit - ty záběry jsou fantastické. Do té doby můžeme rozjíždět bytovou párty v rytmu audio verze. Poslouchat můžete úplně dole.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY