P!nk natočila s dcerou Willow rozkošný duet "Cover Me In Sunshine"

19.02.2021 11:14 - Honza Balušek | foto: RCA / P!nk

Že hudebníci občas zblbnou a po narození potomka začnou psát skladby o dětech či přímo dětské písničky, je věc poměrně častá. Většinou jejich snažení dopadne špatně, občas poslouchatelně a výjimečně skvěle. P!nk se ve své tvorbě podobnému úletu sice vyhnula, neváhá však občas dceru Willow zapojovat do svých hudebních aktivit.

Před dvěma lety svět obletěly záběry, jak dceruška zpívá kousek "A Million Dreams" z muzikálu "Největší showman", a letos si Alecia Moore s již devítiletou slečnou rovnou střihla originální duet s názvem "Cover Me In Sunshine". Naštěstí P!nk patří mezi ty zpívající rodiče, kterým se podařilo nahrát opravdu povedenou písničku, ze které snad nikomu nemůže být trapně. Člověk úplně věří tomu, že zpěvaččina slova, že prostě jen s dcerou pro radost natočily písničku a rozhodly se o ni podělit s ostatními, které třeba taky potěší, nejsou jen PR kecy, ale prostě pravda.

Jednoduchý klip, v němž si nijak nepřikrášlená dvojice společně hraje, prochází se po farmě, září láskou a dobrou náladou, musí udělat radost snad každému ne úplně cynickému posluchači.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY