- musicserver.cz">

Hayley Williams: "Jsem připravená na další desku Paramore"

20.02.2021 12:01 - Ondřej Kocáb | foto: Josh Brasted/WireI

Neuběhl ještě ani rok od debutu "Petals for Armor" a Hayley Williams už svůj fanklub stihla potěšit jeho následovníkem nazvaným "Flowers for Vases / Descansos". I přes úspěch a solidní kritiky obou desek však v současnosti neplánuje další sólovku. Na řadu by naopak mohlo přijít něco z dílny její domovské formace Paramore.

O svých plánech se zpěvačka rozhovořila na svém twitteru. Jeden z fanoušků se jí dotázal, jestli vznikly skladby, které se nakonec nedostaly na aktuální kolekci, a pokud ano, zda se mohou objevit na nahrávce Paramore. Její reakce přišla brzy: "Jasně že existuje víc písní. Ale neplánuji další sólové album. Navíc si nejsem jistá, jestli se tyto songy pro Paramore hodí. Jsem ale připravená na další desku Paramore. Pojďme."

Právě domovská formace byla poslední roky neustále jako na houpačce. Plno změn v sestavě nakonec vyústilo v podobu tria. V současné době tak vedle hlavní postavy kapelu tvoří taktéž kytarista Taylor York a bubeník Zac Farro. Partička z Franklinu se naposledy připomněla před čtyřmi roky pátou studiovkou "After The Laughter". Nejúspěšnější zůstává eponymní "Paramore" z roku 2013, jež se vyšplhala až na číslo jedna žebříčku Billboard v USA i Británii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY