Hearts & Hand Grenades na "Turning To Ashes" zaujmou výbušným hard rockem

15.01.2021 08:30 - Ondřej Hricko | foto: facebook Hearts & Hand Grenade

Osmi skladbami a svižným, moderním hard rockem debutují slibní Hearts & Hand Grenades z amerického Buffala. Kapela je postavená na charismatickém ženském vokálu zpěvačky Stephanie Wlosinski a výrazných kytarových riffech. Jejich deska "Turning To Ashes" je příjemným objevem letošního roku.
8/10

Hearts & Hand Grenades - Turning To Ashes

Skladby: Turning to Ashes, For the Weakened, Daggers, I Hide, Adrenaline, Nothing Left, The In Crowd, My Sickness
Vydáno: 8.1.2021
Celkový čas: 34:14
Vydavatel: Eclipse Records

"Turning To Ashes" je přes svou nepříliš dlouhou stopáž veskrze líbivým počinem. Má svěží, energický, téměř koncertní zvuk, který vznikl v ceněném studiu člena Goo Goo Dolls Robbyho Takaca. Společně s kapelou vyprodukovali hardrockovou nahrávku, která překvapí především vokalistkou Stephanie Wlosinski a jejím na poslech přívětivým rockovým hlasem, který v melodických linkách hladí a v těch vypjatějších umí pořádně řezat.

Hearts & Hand Grenades ale nejsou z těch, kteří by fádní hudbu skrývali za výraznou divu za mikrofonem. Album zaujme velmi nápaditými kytarovými riffy, což ukazuje hned úvodní, titulní výbušná hymna. V následující písni "For the Weakened" jako by zase na posluchače dýchla atmosféra raných alb Guano Apes. Do jejich geniality ale Američanům ještě chybí lepší práce s kompozicí písně. Působivých momentů ovšem jejich prvotina nabízí víc než dost. Dejte si.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY