Začínají metalové Crystal Nights v Ostravě

18.04.2003 18:15 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Endless
© Luboš Kreč / MusicServer.cz
Alternativní vydavatelství Crystal Production z Havířova, které se specializuje na metalovou hudbu, připravilo pro severomoravské fanoušky žánru projekt Crystal Nights, v jehož rámci v ostravském rockovém klubu Tančírna v průběhu následujících týdnů zahraje většina tamní hard'n'heavy špičky.

První večer je naplánován na dnešek, tedy na 18. dubna, kdy se od devatenácti hodin postupně představí broumovští Imodium, Slováci Digitus In Recto a headlinerem budou moravští Elecktric Mann. V dalších týdnech (vždy v pátek) v sále klubu na Havlíčkově nábřeží v blízkosti centra Ostravy vystoupí nejen koně ze stáje pořádajícího vydavatelství (Dissolving Of Prodigy, Euthanasia, R.E.T.), ale také formace od spřízněné brněnské firmy Redblack (Endless, Insania, Silent Stream Of Godless Elegy) a mnoho dalších (Hazy Decay, Deaf 99 atd.).

Dohromady se bude jednat o pět akcí, jejichž začátek bude vždy v sedm večer. Vstupné je stanoveno na sedmdesát korun. Pro více informací navštivte oficiální stránky Crystal Production.

Kompletní rozpis Crystal Nights:

Pátek 18. dubna
Elektrick Mann
Digitus In Recto
Imodium

Pátek 25. dubna
Insania
Hazy Decay
Deaf 99

Pátek 2. května
Endless
Dissolving Of Prodigy
Euthanasia
Galactic Industry

Pátek 16. května
Ahumado Granujo
Carn Al Diafragma
Protest

Pátek 23. května
Silent Stream Of Godless Elegy
Digitus In Recto (křest CD "Switch !!!")
Memoria
R.E.T.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY