shop.musicserver.cz
Nelly se ve videoklipu "Duch" představuje v úplně jiném světle

Nelly se ve videoklipu "Duch" představuje v úplně jiném světle

Vydáno: 11.11.2020 11:49 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva | foto: presscode.cz
Divadlo, herectví a koncerty. Za normálních okolností je zpěvačka Nelly Řehořová alias Nelly v jednom kole. Aktuálně jí chybí přímý kontakt s lidmi a fanoušky, a tak se intenzivně věnuje své sólové práci. A právě proto nyní přichází s výrazně odlišnou, zcela novou a neokoukanou image jak po hudební, tak i výrazové stránce. Singl s videoklipem "Duch" představuje výrazný posun v její dosavadní tvorbě. Jedná se o spoluautorský projekt, na kterém se podílela zejména jako textařka, ale prostor dostala i po hudební a producentské stránce. A jak už sám název nové písně napovídá, vznikla především kvůli tomu, že se Nelly cítila být neviditelná. Spolupracovala na něm se zpěvákem, skladatelem a producentem Marcellem, z jehož dílny vznikla většina jejích předchozích písní.

Mladá zpěvačka by do budoucna ráda vydala svou další desku, ale nechce na ni spěchat. "V současné době vidím smysl vydávat jednotlivé písničky, které jsou podpořené kvalitním videoklipem. Chci, aby o mně fanoušci věděli, jakým směrem jdu a potřebuji od nich i zpětnou reakci. Takže i když stále pracuji na desce, nechci být svázána termínem, kdy ji musím vydat. Pro mě je teď důležitější být v kontaktu s fanoušky a vydávat častěji nové singly. Až budu cítit, že je ten správný čas, desku ráda vydám," vysvětluje Nelly.

V nové písni se zpěvačka vyjadřuje v metaforách, podobně jako tomu bylo u její poslední autorské písničky "NAopak". Dává tak fanouškům a posluchačům prostor k zamyšlení a vlastnímu chápání hlavní myšlenky celé písničky. Snaží se být co nejvíce autentická, přičemž vychází ze svých pocitů a vize, že každý prochází nějakým vývojem, a toho si lze všimnout i u zpěvačky samotné.

V dnešním světě sociálních sítích a internetových hudebních serverů to mají mladí zpěváci a zpěvačky, kteří chtějí dělat kvalitní hudbu a zároveň se prosadit, těžké. Přesně to si myslí Nelly, a tak i díky tomu vznikla píseň "Duch". "Poslední dobou jsem se začala cítit stále víc a víc jako neviditelná a osamocená, i když bylo kolem mě pořád hodně lidí a byla jsem v jednom kole. Nemyslím si, že by na to měla vliv současná situace s koronavirem, ale problém byl v něčem jiném. I když jsem tvrdě pracovala, tak cokoliv jsem udělala, nikdo mě nevnímal a nebral vážně. Říkala jsem si, že jsem snad duch a nikdo mě neslyší a nevidí. Myslím, že je lepší se s tím poprat sama a já to dělala tak, že jsem se vždycky ze všech smutků vypsala, a tak vznikla písnička 'Duch'. Stále tam je ale ta naděje a poselství, že to nikdy nevzdám a že to, co chci, se jednou podaří," prozrazuje Nelly.

Na scénáři videoklipu se zpěvačka sama také podílela. Měla od začátku jasnou představu, jak by klip měl vypadat. Ale vzhledem k tomu, že natáčení bylo ovlivněno opatřeními k současné situaci, které se musela dodržet, nakonec vznikl videoklip, který přímo nesouvisí s myšlenkou písničky. Zpěvačka tak nechává na samotných divácích pochopení myšlenky, co je iluze a co vychází z jejich pocitů. Režie videoklipu se zhostil mladý tým v čele s Patrikem Daltonem, youtuberem Adamem Lyskem a Antonínem Kupským.


NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Marcella & fiedlerskiho na křtu v Roxy podpořili i jejich rodiče (29.02.2024 11:34)
- Recenze: Marcell a fiedlerski se na desce "Duše, která opustila tento svět, váží 21 gramů" vyrovnávají se smrtí (13.02.2024 14:15)
- Naživo: Znovu na velké scéně a zase úplně jinak. Ben Cristovao si do O2 areny připravil naprosto odlišnou show (11.11.2023 16:34)
- Naživo: Závěr Rock For People ukázal rockového Bena Cristovao, skvělé Nothing But Thieves a samozřejmě Muse (13.06.2023 14:16)
- MEME a Marcell budou 25. dubna na Bořislavce léčit zpěvem (17.04.2023 18:04)
- Naživo: Prvnímu velkému koncertu Marcellovy sólové kariéry přihlíželo narvané Rock Café (24.03.2023 16:35)
- Video: Marcell natočil videoklip k písničce "Sliby" u moře. A vyrazil na turné (22.03.2023 16:04)
- Rozhovory: Marcell - Do Londýna jsme si přijeli pro zvuk bicích, pochvala od The 1975 potěšila (2/2) (31.01.2023 18:30)
- Rozhovory: Marcell - Do Londýna jsme si přijeli pro zvuk bicích, pochvala od The 1975 potěšila (1/2) (17.01.2023 08:00)
- Recenze: Marcell má konečně album. "Hovory domů" jsou výraznou prvotinou (12.12.2022 00:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber AC/DC Queen Adele Karel Gott Kabát Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu