Paris Jackson vstupuje na hudební trh baladou o zlomených srdcích "Let Down"

31.10.2020 17:00 - Dan Hájek | foto: facebook umělce

Dcera krále popu Michaela Jacksona a Debbie Rowe Paris Jackson nyní hudebně debutuje zcela sama za sebe. Její první singl se jmenuje "Let Down" a předznamenává desku "Wilted", jež by měla vyjít 13. listopadu.

Písničku napsala Paris společně s Andym Hullem z atlantské indierockové kapely Manchester Orchestra. Nese se v pomalejším tempu a nechává vyniknout zpěvaččin velmi křehký vokál.

Doprovodné video vsadili tvůrci do pohádkových kulis. Princezna v něm hledá svého vyvoleného na bále. Nečekejte však žádnou lacinou variaci na Popelku - happy end, jak je u pohádkových příběhů zvykem, se nekoná. Naopak: poteče krev a dojde na jedno zlomené srdce.

Paris Jackson jsme doposud mohli spíše vidět na přehlídkových molech a v seriálech či filmech. Zahrála si například v sérii "Scream" či v krimi komedii "Gringo: Zelená pilule" a v chystaném dramatu "Habit" se má objevit v roli Ježíše. Objevila se i v několika hudebních klipech, například v "Rescue Me" 30 Seconds To Mars nebo v "I Dare You" The xx. Její singlový debut "Let Down" ji uvádí jako slibnou muzikantku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY