Hithit spouští Antivir2, obnovuje účinnou a rychlou pomoc pro živnostníky

17.10.2020 12:41 - Tisková zpráva | foto: HitHit.cz

Úspěšný záchranný program pro podnikatele a živnostníky Antivir od Hithit.cz je zpět. Česko-slovenská crowdfundingová jednička na trhu reaguje na nová vládní opatření, která zásadním způsobem omezují podnikání v Česku. "Nesouhlasíme s tvrzením, že podnikatelé jsou neschopní a mají zkrachovat. Někteří mají úspěšné firmy mnoho let a za zavření nemůžou jejich manažerské schopnosti. Zaslouží si pomoc. Od nás i od zákazníků," reaguje Hithit.cz a spouští #HithitAntivir2.

Na jaře se prostřednictvím #HithitAntivir dostalo mezi covidem zasažené podnikatele téměř 9 milionů korun. Současní i budoucí zákazníci nenechali padnout 90 projektů, což je polovina z těch, co se o jejich přízeň na Hithitu ucházelo. Nejúspěšnější byly festival Blavicon a prostor Paralelní polis. Sto procent cílové částky dosáhli ale i maséři, kavárny, zlatníci, kadeřníci, ZOO parky, boulderové stěny, kina, hudební kluby a další.

Podmínky u #HithitAntivir2 jsou stejné jako na jaře. To znamená přednostní vyřízení projektu a spuštění do 24 hodin, minimální nároky na odměny a multimédia, možnost nastavit si cílovou částku třeba už pět tisíc korun, projektům zákaznická podpora Hithitu pomůže s přípravou a spuštěním projektu. "V březnu při karanténě se nám osvědčilo, že jsme prolomili běžná pravidla na Hithitu. Spousta podnikatelů získala aspoň nějaké peníze na provoz, živobytí," říká Aleš Burger, jeden ze spolumajitelů Hithitu.

Crowdfundingový portál Hithit.cz od spuštění v roce 2012 pomohl na svět stovkám projektů. Nejvýraznější kampaní a historicky nejúspěšnější je od internetové televize DVTV, které fanoušci poslali téměř 10 milionů korun, zlínští obuvníci jen krátce na to vybrali 5 milionů. Výrobci tenisek Bohempia získali téměř čtyři miliony korun, divadlo Jatka78 skoro dva a půl milionu korun, projekt Bezobalu přes milion korun, botoponožky Skinners získaly také přes milion korun.

Na Hithitu není neúspěšná kategorie, zalistování je zadarmo a tvůrci riskují pouze úspěch.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY