Billie Eilish ohlásila globální livestream

12.10.2020 13:04 - Honza Balušek | foto: livestream.billieeilish.com

Živé hraní samozřejmě nechybí jen fanouškům, ale také hudebníkům. Někteří svá vystoupení streamují celkem pravidelně, jiní se k tomu teprve chystají. Jednou z těch, kdo chce své příznivce potěšit alespoň online a přitom na tom úplně neprodělat, je i Billie Eilish.

Mladičká zpěvačka měla před sebou na jaře, kdy začala pandemie, další část svého turné, které se před rokem zastavilo i v Praze. Během koncertního volna sice absolvovala nějaká ta televizní vystoupení či malinký set se svým bratrem, nyní se ale rozhodla zase se naplno předvést na velkém pódiu. Na 25. října tak naplánovala globální livestream show s titulem "Where Do We Go?". Ti, kdo si za 30 amerických dolarů (v přepočtu něco přes 700 Kč) koupí vstupenku, dostanou slevu na speciální merchandising a samozřejmě se online mohou podívat na koncert a ten si i v následujících čtyřiadvaceti hodinách několikrát zpětně pustit.

Abyste si nemysleli, že všechen vývar z vystoupení shrábne Billie - zisk z části prodeje merche půjde na konto organizace Crew Nation, která finančně pomáhá všem pracovníkům za oponou, které aktuální zákazy připravily o práci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY