Clean Bandit projasní letní dny skvělým mash-upem s hitovkou od Dario G. Dejte si "Real Love x Sunchyme"

04.08.2020 14:52 - David Věžník | foto: Clean Bandit

Clean Bandit byli vždycky hračičkové. A v karanténě si hráli tak dlouho, až se jim podařilo spojit svou pecku z roku 2014 s jedním z největších hitů roku 1997. A tak je tu mash-up "Real Love x Sunchyme".

Dočkáme se tak překvapivě svěžího propojení vokálu hostující zpěvačky Jess Glynne a ikonického samplu skladby "Life in a Northern Town" od skupiny Dream Academy, který tehdy pro svůj track "Sunchyme" tak skvěle využila trojice Dario G a kterému tehdy nešlo uniknout.

Doprovodné video kombinuje obrázky z původního klipu k "Real Love" a nenásilně je kombinuje se záběry divoké přírody, žiraf, lvů, slonů, opic a další zvěře. "Většina lidí je teď zavřená doma, a tak jsme si řekli, že bychom vám všem mohli přinést nějakou tu PŘÍRODU a spojit dvě klasiky," komentuje výsledek britská formace. Na YouTube snímek visí od konce března, ale samotnou skladbu začaly streamovací servery nabízet až nyní, a tak proč si nezpříjemnit den i teď, že.

Clean Bandit dobu karantény využili k přípravě velkého virtuálního charitativního DJského festivalu. Společně s organizací Global Citizen chystají na 8. srpna akci nazvanou House Party Against Hunger. Sety DJů z celého světa se budou živě přenášet z YouTube kanálu kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY