Kygo předělal hitovku Tiny Turner "What's Love Got to Do with It". Zní to tak hrozně, jak hrozně to vypadá napsané

17.07.2020 13:32 - David Věžník | foto: Facebook Kyga

Je tomu rok, co Kygo zaútočil na rádia coververzí coververze "Higher Love" v podání Whitney Houston. Formát DJ/diva mu zřejmě zachutnal, a tak to letos zkouší znovu. Tentokrát povolal do zbraně Tinu Turner. Osmdesátiletá legenda z nějakého důvodu souhlasila s přerušením svého spokojeného důchodcovského života a norskému muzikantovi nabídla k oprášení jeden z jejích největších hitů, píseň "What's Love Got to Do with It" z roku 1984.

Osmadvacetiletý producent skladbu malinko zrychlil a původní Tinin vokál na několika místech nasekal a na jiných zasypal všemi těmi ingrediencemi, které jeho fanoušci tolik milují a kritika tolik nechápe, tedy mnohokrát přežvýkaným baleárským soundem, cukrkandlovým klavírem a přeslazeným beatem. Pověstnou změnu tóniny v sólu z původní verze surově vyrval a posluchači ji vráží do ksichtu jako nezaslouženou facku.

Písničku v pátek doprovodil do světa i videoklip. Sarah Bahbah v něm vypráví příběh rozpadu jednoho mileneckého vztahu, za který může ten chlap a jeho omezené myšlení. Snímek zaujme doslova shutterstockovými záběry a také hereckým obsazením, které mnohonásobně (respektive absolutně a totálně) převyšuje doporučované kvóty na obsazování herců a hereček tmavší barvy pleti do hollywoodských spektáklů. Meh.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY