FVLCRVM doplnil antihit "Hate List" zábavným klipem

13.07.2020 15:57 - Dan Hájek | foto: facebook umělce

FVLCRVM své příznivce potěšil novým singlem. "Hate List" je návnadou na chystané épéčko, které opět vyjde na rakouské značce Mom I Made It (sublabelu Universal Music), a to i na speciálním vinylu. Na stejném nosiči by se měla objevit i květnová skladba "Bad Blood".

Čerstvý antihit je postaven na výčtu věcí, které Pišta Kráľovič nemá příliš v lásce, ba které dokonce doslova nenávidí. Doprovodné video se však nese v příjemném retro duchu, je zábavné i plné nečekaného napětí a nechává si prostor na to, aby mladším ročníkům přiblížilo jednu z nejstarších her, totiž kámen-nůžky-papír. Za snímkem stojí team Filmaari, pomocnou ruku podal i kameraman Adam Mach a režisér Mišo Blaško.

"Velké díky i všem fanouškům, kteří se nebáli po první virové vlně přijít nezištně natáčet do uzavřeného kulturáku na Záhorí. Ale byl to skvělý den a takovýto natěšený dav bych si přál brát všude, kde budu hrát," dodává FVLCRVM. Kromě vydání již zmíněného épéčka plánuje natočit další klip a také by rád vyrazil do klubů dýdžejovat či odehrát několik živých setů. To však pochopitelně bude záležet na aktuální situaci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY