Rolling Stones chystají nabitou reedici alba "Goats Head Soup"

11.07.2020 17:04 - Jiří V. Matýsek | foto: Pinterest

O zbrusu novém studiovém albu rockových harcovníků Rolling Stones se spekuluje už nějakou dobu, přesnější informace však zatím stále visí ve hvězdách. Fanoušci si tak budou muset vystačit pouze s novým vydáním archivního kousku "Goats Head Soup", který diskografii skupiny obohatil mimo jiné o ploužák "Angie".

Nahrávka z roku 1973 dostane podobu deluxe edice, která kromě písní v novém stereo mixu přinese rarity, vyřazené skladby a alternativní mixy. Součástí nejvýpravnější verze, rozprostřené na plochu čtyř CD, bude i kompletní záznam koncertu v Belgii z října 1973, kniha o 120 stranách a čtyři plakáty. Reedice bude dále k dispozici jako klasické CD, 2CD a 4LP.

Tím nejvzácnějším na celém počinu však budou tři dosud neslyšené skladby z tohoto období. Jednu z nich, svižnou "Criss Cross", kapela doprovodila videoklipem a vyslala do světa - poslechnout si ji můžete níže. Další dva nové songy jsou "All the Rage" a "Scarlet", přičemž na druhé jmenované hostuje kytarista Led Zeppelin Jimmy Page.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY