Lamb jdou v komorní verzi "The Silence In Between" až na dřeň emocí

04.07.2020 15:22 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Lou Rhodes a Andy Barlow během karantény nachystali jedno drobné překvapení. Ještě jednou se totiž ohlédli za loňskou deskou "The Secret Of Letting Go" a coby bonus vydali video s novou úpravou překrásné balady "The Silence In Between". Lamb ji pravidelně hráli i v průběhu doprovodné tour (často se stávala jedním z vrcholů večera) - nebylo tomu jinak ani během jejich pražské zastávky v oblíbeném Lucerna Music Baru.

Skladbu pro tento účel přepracovali pro Andyho citlivé klavírní sólo (včetně doslova nebeské mezihry v druhé části). Dominantou je ale Louin nepřeslechnutelný vokál, který je přímým zásahem na emoční dřeň. Na povrch tak vyplave její nezkrotná civilnost, odkaz v nadpozemskou víru, pevné vazby nejen mezi zamilovanými páry a tiché vzpomínky na osoby, které již nemohou být mezi námi. Výsledek je nádherný a dojemný.

Rozšířená deluxe verze "The Secret Of Letting Go" vyšla v pátek 3. července na všech digitálních platformách a přináší navíc akustické verze kousků "Imperial Measures", "The Silence In Between" a "The Other Shore".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY