shop.musicserver.cz
Nové desky 26/2020 - od Willieho Nelsona přes Powerwolf po Robota Kocha

Nové desky 26/2020 - od Willieho Nelsona přes Powerwolf po Robota Kocha

Vydáno: 08.07.2020 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Willie Nelson

První prázdninový týden se můžete těšit na novinky rappera Gucci Mane, countryové legendy Willieho Nelsona, posmrtný debut Pop Smoka, třetí desku Polly Scattergood, album plné hvězd Sama Spiegela, keltské pankáče The Real Mckenzies nebo kritikou chválenou A.A. Williams. Rockery potěší výběr toho nejlepšího od Powerwolf a taky třeba novinka Bury Tomorrow.

V pátek 3. července vyšly tyto nové tituly:

Willie Nelson - First Rose Of Spring (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Willie Nelson - First Rose Of Spring
Ačkoli Willie Nelson v dubnu oslavil už osmdesáté sedmé narozeniny, stále nemyslí na důchod a i letos připravil svým fanouškům novou, jubilejní sedmdesátou desku. Jedenáct písniček, které nahrával v různých studiích v Nashvillu a Austinu, částečně složil se svým dlouholetým spolupracovníkem a producentem nahrávky Buddym Cannonem a částečně je posbíral od svých mladších kolegů, jako jsou Toby Keith, Pete Graves, Chris Stapleton, Billy Joe Shaver, Sanger D. Shafer nebo Wayne Kemp. Zařadil mezi ně i jednu coververzi - "Yesterday When I Was Young", tedy písničku, kterou složil Charles Aznavour a Herbert Kretzmer jako "Hier encore" a u nás ji proslavil Karel Gott pod názvem "Když jsem já byl tenkrát kluk". O tom, že má americká legenda stále světu co říct, se můžete přesvědčit prostřednictvím jeho bandcampu.


Gucci Mane - Gucci Mane Presents: So Icey Summer (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap / trap

Gucci Mane - Gucci Mane Presents: So Icey Summer
Gucci Mane je i v letošním roce k neudržení. Po třech loňských titulech vydává letos sice teprve první počin, ale zato si pro "Gucci Mane Presents: So Icey Summer" přichystal hned čtyřiadvacet tracků. Je nutné poznamenat, že ne všechny má na svědomí on sám - o některé se postarali pouze jeho hosté. Těmi jsou například Young Thug, Future, 21 Savage, Foogiano, Lil Baby, Pooh Shiesty, K Shiday, Moneybagg Yo, Ola Runt, Big30, Key Glock nebo Tay Keith. Nechybí ani slušná řádka producentských hvězd jako Zaytoven, Wheezy, Chi Chi, 30 Roc, JWhite Did It nebo Ace Bankz. Slušné procento skladeb už má svůj videoklip, koukat na ně můžete na YouTube profilu amerického rappera.


Sam I - Random Shit From The Internet Era (Spectrophonic Sound)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop / rap / electropop

Sam I - Random Shit From The Internet Era
Za pseudonymem Sam I se skrývá americký muzikant a DJ Sam Spiegel, který do této doby skládal hudbu k filmům jako "Jackass" nebo "Whip It" a spolupracoval například s Kanye Westem, Maroon 5 nebo Yeah Yeah Yeahs. Už v minulosti dal dohromady řadu projektů, ale album "Random Shit From The Internet Era" označuje za svůj vlastní debut. Fanoušci fúze tanečního popu a rapu se mohou těšit na jedenáct písniček a především řadu hostů. Těmi nejznámějšími jsou Sia, Busta Rhymes, Anderson .Paak, CeeLo Green, RZA nebo Bipolar Sunshine. K nim se přidali například BJ The Chicago Kid, Freddie Gibbs, Tropkillaz, MC Pikachu, Goldilox, Theophilus London, Alex Ebert, Doja Cat, Elliphant či Aynzli Jones. Jejich kompletní seznam a také ukázky skladeb nabízí Spiegel na svém soundcloud profilu.


Bury Tomorrow - Cannibal (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Burry Tomorrow - Cannibal
Se šestou studiovou deskou přichází britská metalcorová formace Bury Tomorrow. "Cannibal" je jednou z nahrávek, jejíž vydání významně ovlivnila koronavirová situace. S její produkcí pomohl Dan Weller, který s kapelou vytvořil na jedenáct nových skladeb. Ty zatím získávají nadprůměrné ohodnocení - recenzenti vychvalují hlavně kytarové party, které se prý muzikantům povedly znamenitě. Přesvědčte se ostatně sami - jděte na YouTube.com a mrkněte se na klip k titulní skladbě alba.


Charlie Barnes - Last Night Glitter (Superball Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art pop

Charlie Barnes - Last Night Glitter
Ačkoli není členem oficiální sestavy Bastille, hraje Charlie Barnes již od roku 2015 na koncertech této skupiny na klávesy, kytaru, baskytaru i na perkuse. Za sebou má ale také tři sólová alba a z posledních dvou, tedy "Oceanology", které jsme vám představili před dvěma roky, a jeho předchůdce "More Stately Mansions", čerpal pro svoji novou desku "Last Night Glitter". Mezi deseti písněmi je vedle vlastních coververzí i několik novinek. Všechny dostaly v Barnesově domácím studiu nový kabát, který působí velmi subtilně a intimně. Hudebník si je sám nahrál a produkoval. Využíval v nich hodně smyčce, takže částečně zabíhají také do současné klasické hudby. Výsledek koneckonců můžete okusit sami na jeho VEVU


Dream Wife - So When You Gonna... (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Dream Wife - So When You Gonna...
Pokud hledáte vyloženě moderní rockovou formaci, pak si nenechte ujít Dream Wife a jejich novinku "So When You Gonna…". Kapela pracuje ve výhradně ženském prostředí a zpívá třeba o podivných mezilidských vztazích, potratech a šovinismu. Sarkastickým způsobem zabaleným do punkového hávu a chrčivých riffů vám trio ženštin představí jedenáctku nových písní, přičemž každou z nich si alespoň v ukázce můžete poslechnout na bandcamp.com. O svůj názor se s námi nezapomeňte podělit v komentářích pod článkem!


Pop Smoke - Shoot For The Stars, Aim For The Moon (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap / dril / trap

Pop Smoke - Shoot For The Stars, Aim For The Moon
Pop Smoke je dalším rapperem, který se nedožil vydání svého debutového alba. Po dvou mixtapech, které vyšly loni v červenci a letos na začátku února a začaly mu více než slibně rozjíždět kariéru, byl na konci února zastřelen ve svém kalifornském domě. Rodák z Brooklynu zaujal svým stylem, který kombinoval rap s trapem, drillem a také prvky r'n'b. Dokončení jeho debutu "Shoot For The Stars, Aim For The Moon" se osobně ujal jeho idol 50 Cent. Najdete na něm celkem devatenáct skladeb, na nichž se podíleli ještě Lil Baby, Future, Roddy Ricch, Quavo, DaBaby, Lil Tjay, Swae Lee, Tyga, Rowdy Rebel, Karol G a King Combs coby hosté a 808 Melo, Buddah Bless, CashMoneyAP, Kdi, Mustard, Rico Beats nebo WundaGurl jako producenti. Jak nakonec deska zní, můžete posuzovat na rapperově YouTube kanálu.


Tip týdne

Robot Koch - The Next Billion Years (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / současná vážná hudba / new age

Robot Koch - The Next Billion Years
Se zhruba měsíčním zpožděním se k nám dostává nové album "The Next Billion Years" v Berlíně narozeného Roberta Kocha, který si už od počátku tisíciletí říká Robot Koch. Inspirací pro dvanáct kompozic na pomezí elektroniky a současné vážné hudby mu byla kazeta se záznamem přednášky francouzského oceánografa Jacques-Yvese Cousteaua z roku 1973 o budoucnosti živočišných druhů na naší planetě, kterou objevil v bazaru za dva dolary. Album nahrál společně s estonským dirigentem Kristjanem Järvim a jeho orchestrem Nordic Pulse, ke kterému se přidali ještě cellista Ro Rowan, houslista Viktor Orri Arnason, klavírista Julien Marchal, bubeník Ludwig Wandiger, Steward Cole na žesťové nástroje a flétnistka Anetta Morozowa. Že z toho vzniklo velmi pozoruhodné dílo, zjistíte prostřednictvím Kochova bandcampu.


Stu Larsen - Marigold (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / folk rock

Stu Larsen - Marigold
Australský písničkář Stu Larsen není pro české publikum neznámým pojmem. Za dobu své kariéry tu už několikrát koncertoval a pravděpodobně ho zaregistrovali i fanoušci Passengera, s kterým jsou velcí kamarádi. Na svém čtvrtém albu "Marigold", které vychází tři roky po předchůdci "Resolute", nabídne celkem jedenáct písniček mixujících folk a rock. S produkcí mu vypomohl další australský hudebník a člen indiefolk-rockového kvintetu Boy & Bear Tim Hart. První singly prezentuje na svém YouTube kanálu


Bob Katsionis - Amadeus Street Warrior ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Bob Katsionis - Amadeus Street Warrior
Může producent metalové hudby vytvořit šestnáctibitový retro soundtrack? Ano, samozřejmě! Novinka Boba Katsionise je toho důkazem. Nahrávka s titulem "Amadeus Street Warrior" pochází z dílny řeckého umělce, který patnáct let působil v powermetalové formaci Firewind. Podílel se také na mnoha dalších projektech a na svém kontě má od roku 2002 více než padesát alb a přes sto padesát videoklipů. Nyní přichází s něčím nevídaným: jde o retro soundtrack k fikční šestnáctibitové video hře. Deska vznikla během pouhých šesti dní a ukázky nahraných skladeb najdete na bandcamp.com. Na YouTube.com se pak můžete podívat na klip k "Amadeus Street Warrior - Main Theme".


A.A. Williams - Forever Blue (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dark folk / indie pop

A.A. Williams - Forever Blue
Anglická písničkářka A.A. Williams se na hudební scéně objevila vloni a v určitých kruzích na sebe strhla dost pozornosti. Debut si odbyla na festivalu Roadburn, kde už prezentovala eponymní debutové EP. Svým temným folk popem zaujala například japonské Mono či švédské Cult Of Luna a belgické Brutus, kteří ji přizvali na turné. Na zmíněné EP nyní navazuje standardním debutem "Forever Blue". Hlavním spolupracovníkem byl její manžel Thomas Williams a mezi hosty, které na desce naleznete, zařadila dva členy Cult Of Luna Johannese Perssona a Fredrika Kihlberga a Toma Fleminga z Wild Beasts. Vy její tvorbu můžete blíže poznávat na bandcampu.


McStine & Minnemann - McStine & Minnemann ()
web / facebook.com / bandcamp.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

McStine & Minnemann - Mcstine & Minnemann
Co se stane, když se sejdou dva zkušení multiinstrumentalisté? "Skvělé album," vás jistě napadne. A skutečně - novinka "McStine & Minnemann" od stejnojmenné dvojice muzikantů, tedy Randyho McStinea a Marca Minnemanna, je dle kritiků mimořádně povedeným počinem. Oba pánové sdílejí stejné nadšení pro propojení hudebních stylů, rádi si s hudbu hrají a vytvářejí nové náměty. Jejich muzikantská chemie mohla naplno vytrysknout na zmiňovaném debutu, který čítá na deset kousků. Ukázky najdete na bandcamp.com.


Polly Scattergood - In This Moment (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / indie folk

Polly Scattergood - In This Moment
Dlouhých sedm let trvalo anglické písničkářce Polly Scattergood, než připravila nástupce své druhé desky "Arrows". Pojmenovala ho "In This Moment" a s dvanácti písničkami jí opět pomáhal Glenn Kerrigan, který má ve svém portfoliu i Katie Meluu. Jak zjistíte na zpěvaččině YouTube profilu, tentokrát nové kousky společnými silami posunuli více do folkové polohy.


The Real McKenzies - Beer And Loathing (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: keltský punk rock / folk rock

The Real Mckenzies - Beer And Loathing
Kanadští The Real McKenzies, kteří kombinují keltskou hudbu s punkem a rockem, jsou pro české fanoušky v podstatě starými známými, protože u nás hrají na různých místech snad při každém svém turné. Letos měli v plánu zavítat na festival Pod parou, kde chtěli představit svoji novou desku "Beer And Loathing", ovšem s velkou pravděpodobností si budete muset dvanáct našlapaných novinek vychutnat zatím pouze na domácích přehrávačích. K dispozici jsou například na jejich bandcampu.


EP

  • Not A Boys Name - The Internet Sucks (Universal)
    Not A Boys Name je novým projektem australského multiinstrumentalisty Davea Jenkinse Jr., v němž kombinuje pop, indie, rock, elektroniku i lehkou psychedelii. Po několika singlech vydává EP "The Internet Sucks" s pěticí písniček. V jedné se k němu připojila Rosie Fitzgerald. Vizuální podobu EP najdete na YouTube projektu.
  • Poppongene - Futures Unsure (Universal)
    Druhé EP opět přichází od protinožců a má ho na svědomí zpěvačka Sophie Treloar, která si říká Poppongene. Zařazení "Futures Unsure" do ípíček je ale trochu diskutabilní, protože na něj vměstnala hned osm písniček se stopáží přesahující třicet minut. Zda vás její mix indie rocku a dream popu zaujme, můžete zkoumat na bandcampu.
  • Temples On Mars - Parallels, Vol.1
    Jsou to dva roky, co londýnská parta Temples On Mars, jejíž sestavu tvoří někdejší členové Agent, Starseed a The Spindle Sect, vydala své debutové eponymní album. Nyní se rockeři rozhodli pět skladeb z něj přetvořit do nové, alternativní podoby. O tom, že jsou nové verze spíše klidnější, se můžete přesvědčit na bandcampu.
  • Twin Peaks - Side A (EP) (Grand Jury Music)
    Twin Peaks není pouze kultovní seriál, ale také chicagská indierocková kapela. Svoji kariéru odstartovala v roce 2010 a do této doby vydala čtyři řadová alba. Nyní k nim přidává i své první EP "Side A". Muzikanti jej připravili v době koronakrize během jediného natáčecího setu a ze svých domovů. Jak se dozvíte na jejich bandcampu, podíleli se na nich i OHMME, V.V. Lightbody, Lala Lala a Tom Reeder.
  • Bruno Bavota - Apartment Loops Vol. 1 (1631 Recordings)
    Pokud preferujete uklidňující hudbu, pak vám můžeme doporučit sedm skladeb italského klavíristy Bruna Bavoty, které natočil během karantény svým spoluobčanům. Část z nich sdílí na svém bandcampu.


Nikitch & Kuna Maze - Débuts (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progressive house / downtempo / acid jazz

Nikitch & Kuna Maze - Débuts
Nejprve na francouzské Chambery Jazz Conservatory a teď na albu "Débuts" se setkali francouzský hudební Nicolas Morant aka Nikitch a belgický producent Edouard Gilbert aka Kuna Maze. Jedenáct skladeb tak pochopitelně vychází z jazzové formy, ovšem značně je ovlivnila klubová scéna, takže v nich uslyšíte prvky downtempa, progresivního housu, bossa novy, chicagského stylu jménem footwork a řady dalších. Do jejich objevování se můžete pustit poslechem alba na bandcampu dua.


Powerwolf - Best Of The Blessed (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: power metal

Powerwolf - Best Of The Blessed
Německá powermetalová formace Powerwolf patří k nejžádanějším kapelám moderní metalové scény. Pro své fanoušky připravila kolekci toho nejlepšího s titulem "Best Of Blessed". Ale pozor - kromě výběru skladeb vydaných od roku 2013 najdete na CD také šest znovu nahraných starších skladeb a jeden speciální kousek. Pokud si pořídíte earbook edici, čeká vás navíc jeden disk a také živý záznam čtyř skladeb.


Ondřej Fencl a Hromosvod - Na kraji nebe (Galén)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock / indie folk

Ondřej Fencl a Hromosvod - Na kraji nebe
Ondřej Fencl, kterého můžeme znát jako doprovodného muzikanta Luboše Pospíšila, Schodiště, Oskara Petra, Vladimíra Merty nebo spolupracovníka Olympiku či Lenky Dusilové, dal dohromady svůj projekt Hromosvod a natočil s ním desku "Na kraji nebe", kterou považuje za svůj sólový debut. Současnou sestavu Hromosvodu tvoří kytarista Vojtěch Jindra (Bran), houslistka Hana K. Vyšínská (Inflagranti), baskytarista Jaryn Janek (Kamil Střihavka, Krucipüsk), bubeník Tomáš Marek (Lucie, Kollerband) a coby hostující perkusista Vít Halška (Lucie, Kollerband, Anna K.). Produkce deseti písniček se vedle Jindry a Fencla ujal Boris Carloff, který hudebníky donutil podřídit jejich styl melodii a především textu. Najdete mezi nimi i česko-slovenský duet se Zuzanou Mikulcovou. První dvě ochutnávky hudebník prezentuje na svém YouTube.


V krátkosti

  • Denai Moore - Modern Dread (Because Music)
    Anglická zpěvačka na svém třetím albu značně změnila styl. Do svého mixu soulu, r'n'b a folku ve spolupráci s Alexem z Everything Everything implementovala elektroniku. Co z toho vzniklo, zjistíte na jejím soundcloud profilu.
  • Lucy And The Rats - Got Lucky (Bertus)
    Máte-li rádi power pop značně říznutý garage rockem, pak by vám rozhodně neměla uniknout druhá deska čtveřice z Londýna a jejích dvanáct nových písniček. Poslouchat můžete na bandcampu.
  • Marchelle Bradanini - Only A Woman (Cosmic Thug)
    Zpěvačka losangeleských Bedtime For Toys se rozhodla zkusit sólovou kariéru. Zpočátku vystupovala pod pseudonymem Pony Boy, debutové album na rozhraní folku a country však vydává pod svým vlastním jménem. Dvanáct písniček, s nimiž se můžete seznámit na jejím bandcampu, nahrávala společně s Adamem Landrym, který je známý především díky spolupráci s Vanessou Carlton.
  • The Irrepressibles - Superheroes (Of Naked Design)
    Projekt Jamieho McDermotta poslední roky o sobě dával vědět spíše sporadicky několika singly, a tak nakonec jeho fanoušci na třetí řadovou desku čekali osm let. Na osmi skladbách tentokrát spolupracoval s Jonem Campbellem, Valerií Renay, Caroline Ortega, Janem Matjem či Stuem Averym. Náslech alba nabízí na svém YouTube profilu.
  • The Wolfhounds - Electric Music (Bertus)
    Po čtyřech letech se vrací noisepopový kvartet z Essexu. Na svém sedmém albu nabízí celkem devět písní, kterým pochopitelně vládne vokál Davida Callahana. Poslechnout si je můžete na bandcampu formace.
  • Boris - NO
    I Čechům velmi dobře známí japonští heavyrockeři se po roce vracejí s novou deskou nazvanou krátce "NO". Když se na bandcampu do jedenácti písniček zaposloucháte, zjistíte, že proti předchůdci je možná trochu měkčí.
  • The Greyboy Allstars - Como De Allstars (Knowledge Room Recordings)
    Pokud nebudeme počítat předloňskou účast na soundtracku k filmu "Second Act", vrací se soul-jazzový kvintet po dlouhých sedmi letech. Pátá řadovka nabídne celkem devět písniček, k poslechu jsou na bandcampu formace.
  • Too Much - Club Emotion (Dischord)
    Za projektem Too Much se skrývají dva Američané - muzikant Ian Svenonius a DJ a producent Rich Morel. Jakých devět skladeb v klubovém stylu spolu upekli, zjistíte na jejich bandcampu.
  • Cuddle Magic - Bath (Northern Spy)
    Název nové desky brooklynského sextetu označuje místo, kde jedenáct songů vzniklo. Američtí indiefolkaři je totiž natáčeli v koupelně bez sluchátek, zesilovačů nebo overdubů. Navázali tak na album, které pořídili v roce 2013 na odlehlém táboře. Co z toho vzniklo, zkoumejte na jejich bandcampu.


Dále vychází:

Angeles - Hell On High Heels ()
Black Funeral - Scourge Of Lamashtu ()
Bury Tomorrow - Cannibal (Sony Music)
Ddent - Couvre-Sang (Chien Noir)
Deema - Chew Your Food (EP) ()
Filter Dread - Trickster ()
Gimmik - Entre Les Chambres (Bertus)
Greg Foat - Symphonie Pacifique (Bertus)
Hidden Rivers - Plainsight Lakes (EP) ()
Ignea - The Realms Of Fire And Death (Bertus)
Jayda G - Both Of Us / Are U Down (EP) ()
Kansas - Leftoverture Live & Beyond (Sony Music)
Keleketla! - Keleketla! (Bertus)
Limos - Tales Of The White Eye (EP) ()
Little Kid - Transfiguration Highway (Bertus)
Mark Morton - Ether (Warner Music)
Mora Prokaza - By Chance (Bertus)
Northern Crown - In A Pallaid Shadow ()
Poltergeist - Feather Of Truth (Mystic Production)
Powerwolf - Best Of The Blessed (Mediabook) (Mystic Production)
Soul Grinder - Chronicles Of Decay (Bertus)
Sparks - A Steady Drip, Drip (Warner Music)
Svärd - The Rift (EP) ()
Thiago Nassif - Mente (Bertus)
Treehouse - Unappealing (EP) (Beth Shalom Records)

Vychází na vinylu:
A.A. Williams - Forever Blue (Bertus)
Abba - The Vinyl Collection / Box / Coloured (24.7.) (Universal)
Alan Walker x Hans Zimmer - Time (Sony Music)
Bill Withers - Making Music (Bertus)
Bill Withers - Naked & Warm (Bertus)
Bury Tomorrow - Cannibal (Sony Music)
Dream Wife - So When You Gonna… (Bertus)
Gimmik - Entre Les Chambres (Bertus)
Greg Foat - Symphonie Pacifique (Bertus)
Leprous - Coal (Re-Issue 2020) (Sony Music)
Leprous - The Congregation (Re-Issue 2020) (Sony Music)
Little Kid - Transfiguration Highway (Bertus)
Lucy And The Rats - Got Lucky (Bertus)
Mora Prokaza - By Chance (Bertus)
Nikitch & Kuna Maze - Débuts (Bertus)
Poltergeist - Feather Of Truth (Mystic Production)
Powerwolf - Best Of The Blessed (Mystic Production)
Rob - Le Bureau Des Légendes - Saison 5 (Original Series Soundtrack) (Sony Music)
Robot Koch - Next Billion Years (Warner Music)
Sparks - A Steady Drip, Drip (Warner Music)
Stu Larsen - Marigold (Warner Music)
The Real McKenzies - Beer And Loathing (Bertus)
Thiago Nassif - Mente (Bertus)
Vangelis - Nocturne (Universal)
Willie Nelson - First Rose Of Spring (Sony Music)
Wolfhounds - Electric Music (Bertus)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Bob Dylan a Willie Nelson v létě znovu vyrazí na společné festivalové turné (28.02.2024 14:32)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Fotogalerie: Poetický folk rock, poezie i dámské kalhotky aneb Křest novinky Ondřeje Fencla a Hromosvodu v Malostranské besedě (31.01.2024 12:20)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Billie Eilish Rush Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu