Chystá se vydání koncertních záznamů Davida Bowieho z 90. let

09.05.2020 14:57 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Zdá se, že v archivech hudebního chameleona Davida Bowieho se dá objevit ledacos, co by mohlo fanoušky zaujmout. Sice není pravděpodobné, že by v nich ležely stovky hodin nikdy neslyšeného materiálu (jako je tomu v trezoru jeho kolegy Prince), pár pokladů ale ještě určitě skrývají. Například akustické vystoupení, které nedávno vyšlo pod názvem "ChangesNOWbowie" a vzniklo v průběhu zkoušek na show pořádanou při příležitosti muzikantových padesátin. A už za týden, 15. května, se na streamovacích službách objeví záznam z koncertů, které se uskutečnily ve druhé polovině devadesátých let coby součást turné k tehdy aktuálnímu albu "Earthling".

Setlist, poskládaný z vystoupení v New Yorku, Amsterdamu a Rio De Janeiru obsáhne celkem dvanáct skladeb. Půjde jak o kousky z výše uvedeného alba, tak o návraty do minulosti. Pestrost ostatně můžete posoudit níže, kde najdete kompletní seznam skladeb.

Poslechnout si můžete také první ukázku, skladbu "Little Wonder", kterou Bowie zahrál v průběhu koncertu v říjnu roku 1997 v newyorské Radio City Music Hall.

Setlist alba "Liveandwell.com" bude následující: I’m Afraid of Americans, The Hearts Filthy Lesson, I’m Deranged, Hallo Spaceboy, Telling Lies, The Motel, The Voyeur of Utter Destruction (As Beauty), Battle for Britain (The Letter), Seven Years in Tibet, Little Wonder, Pallas Athena , V-2 Schneider.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY