Cosmic Gate startují další kapitolu své kariéry novou kompilací

10.04.2020 11:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německé duo Cosmic Gate v minulém roce uzavřelo jednu velkou kapitolu své hudební kariéry. Oslavu dvaceti let fungování zpečetilo kolekcí největších hitů a doposud nejrozsáhlejší šňůrou vystoupení na všech kontinentech. Rok 2020 je tedy jakýmsi začátkem nové éry. První vlaštovkou byl remix písně "Something Real" od Armina van Buurena, před pár dny pak pánové představili nový singl "Your Mind" a ohlásili další hudební nosič.

Cosmic Gate - Wake Your Mind Sessions 004
© Black Hole Recordings
Zmiňovaný song, který si můžete poslechnout níže, je předzvěstí další očekávané kompilace této dvojice. První díl jejich DJského kompletu "Wake Your Mind" vyšel v roce 2015 a okamžitě si získal sta tisíce posluchačů na digitálních platformách i velmi slušné prodeje, pokud jde o fyzické nosiče. Koncem dubna se tak fanoušci dočkají již čtvrtého dílu, který bude k dispozici opět nejen digitálně, ale i na dvoudiskovém kompletu.

Titul "Wake Your Mind Sessions 004" přinese v rámci dvou setů třicet songů, které budou v mnoha případech exkluzivní a na výběrovce si odbydou svoji světovou premiéru. Fanoušci se mohou těšit na novinky či aktuální remixy od Above & Beyond, Armina van Buurena, Chicane, Genixe, Andrewa Bayera nebo Maura Picotta. Nechybí samozřejmě i několik kousků od samotných autorů. Pokud máte zájem, titul můžete očekávat v českých obchodech s hudebními nosiči v první polovině května, pokud nechcete čekat, zde je ten správný link na předobjednávku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY