Skladbu "Always" od Armina van Buurena a BTho zachránil povedený klip

29.03.2020 09:03 - Jaromír Koc | foto: facebook Armin van Buuren

Nizozemský DJ a producent Armin van Buuren vydal na podzim loňského roku skvělé album "Balance". Šlo o jeho dosud největší autorský projekt, na dvou discích čítal celkem osmadvacet skladeb. Není tak divu, že se hudebník snaží z desky maximálně těžit. Za další singl vybral píseň "Always", kterou s ním vytvořil legendární producent BT.

Bohužel chlapci asi měli na společnou tvorbu jen málo času, neb výsledek je takový nijaký. Klubový track v podstatě jen tak plyne, nezanechává žádný velký dojem ani jakkoliv euforickou náladu. Výsledek nezachránil ani vokál, o který se postarala zpěvačka a skladatelka Kristi Krings vystupující pod uměleckým jménem Nation Of One. Naštěstí k songu vzniklo pěkné video, díky kterému singl není úplným průšvihem. Hlavní roli v něm hraje okatá zpěvačka, zbytek už měl na starosti tým grafiků. A se všemi vizuálními triky si dal opravdu záležet.

Připomeňme, že Armin van Buuren před pár dny vydal remixovou podobu poslední řadovky. Titul "Balance Remixes" čítá celých osmdesát sedm položek a k mání je prozatím výhradně digitálně. O remixy se postarali například Giuseppe Ottaviani, Richard Durand, Steve Aoki, Nicky Romero, Cosmic Gate, Laidback Luke nebo Cosmic Gate a k poslechu jsou zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY