Markus Schulz do skladby "Indestructible" zapojil svoji ženu

20.02.2020 12:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Markus Schulz patří bez nadsázky k nejpracovitějším zástupcům hudebního stylu trance. Jen v minulém roce vydal sedm singlů, vytvořil další díl úspěšné kompilace, odehrál více než stovku vystoupení po celém světě a ještě se stihl oženit. Jeho vyvolenou se stala jeho dlouholetá partnerka Adina Butar, která ho doprovází nejen na většinu vystoupení, ale stala se i ředitelkou jeho labelu Coldharbour Recordings.

Nelze se tak divit, že Markus svůj obdiv k ní prezentuje na všech frontách. Jeho posledním gestem lásky je další jejich hudební spojení. Adina již hostovala na několika jeho singlech, ale "Indestructible" je jejich prvním manželským počinem. A prozatím rozhodně nejlepším. Píseň je postavená na jednoduché melodii, která však během refrénu dostává až euforické rozměry a vyvolává velmi příjemné pocity. Celý song zní velmi pozitivně, jako by vítal blížící se jaro.

Co se klipu týče, žádné velké vizuální umění nečekejte. Jde o desítky zpomalených záběrů na zamilovaný pár doplněné o obrazy méně známých zákoutí Miami, kde oba již několik let žijí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY