Nové desky 4/2020 - od Louise Tomlinsona přes Meghan Trainor po Keshu

Nové desky 4/2020 - od Louise Tomlinsona přes Meghan Trainor po Keshu

Vydáno: 04.02.2020 07:30 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hned tři velké popové hvězdy představily své novinky poslední lednový den. Vedle Luise Tomlinsona to byly dvě dámy - Kesha a Meghan Trainor. K nim pak přibyli indie rockoví Destroyer, finští Lordi, indie popoví Blossoms, rapper Lil Wayne, v Česku usazený Angličan James Harries, živák Gary Moora a debutantka Rorie.

V pátek 31. ledna do obchodů s hudebními nosiči přišly následující novinky:

Louis Tomlinson - Walls (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: brit pop / pop rock

Louis Tomlinson - Walls
Až na jednu výjimku všichni členové One Direction už vydali svá alba a někteří dokonce dvě. Paradoxně tím posledním, kdo vydává svůj sólový debut je Louis Tomlinson, který složil pro poslední tři alba skupiny nejvíce písniček. Svoji roli v tom sehrály i dvě tragické události, které se za poslední čtyři roky udály ve zpěvákově životě, a sice smrt matky a jeho nevlastní sestry. Ovlivnilo to pochopitelně i koncept alba "Walls". Zatímco rané singly směroval k electro popu, dvanáct písniček, které nakonec zařadil na album, jsou daleko vážnější a inklinují spíše k britpopu a pop rocku. Přiznává v nich inspiraci v Arctic Monkeys a Oasis, a tak ho muselo jistě potěšit, že mu titulní písničku pomohl složit i Noel Gallagher. Dalšími spoluautory jsou pak například Wrabel, Johan Carlsson z Carolina Liar, James Newman, Danny Majic, Wayne Hector Andrew Watt, Burns nebo Steve Robson. Většina ze zmíněných se podílela i na produkci a k nim přibyli Dan Priddy, Mark Crew nebo Stuart Crichton. První singly zpěvák z anglického Doncasteru nahrál na svůj YouTube profil a my pouze dodáme, že nahrávka vyjde také na vinylu a audiokazetě.


Theory Of A Deadman - Say Nothing (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Theory Of A Deadman - Say Nothing
Se sedmou řadovou nahrávkou přichází na scénu formace Theory Of A Deadman. Kanadští rockeři si na "Say Nothing", nástupci tři roky starého počinu "Wake Up Call", vzali na paškál témata jako domácí násilí nebo rasismus. Opět oslovili pro produkci švédského producenta Martina Terefeho, který dal s kapelou dohromady deset nových skladeb včetně pilotního singlu "History Of Violence". Pokud jste na něj ještě neměli v rádiích štěstí, můžete to napravit návštěvou YouTube.com formace, kde najdete i další novinkové skladby.


Meghan Trainor - Treat Myself (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / urban music

Meghan Trainor - Treat Myself
Album "Treat Myself" Meghan Trainor by mohlo být prohlášeno za jednu z nejodkládanějších nahrávek posledních let. Původně mělo vyjít již koncem srpna 2018, pak koncem loňského ledna a nakonec jsme se ho dočkali až nyní. Americká zpěvačka s ním nebyla spokojená a stále přidávala další a další songy a nakonec ještě stačila vydat v mezidobí EP "The Love Train". Na svoji třetí desku nakonec zařadila celkem patnáct skladeb v případě standardní verze a o dvě více na deluxe edici. S jejich produkcí a částečně i autorstvím jí vypomohl poměrně kompaktní tým, v jehož čele byli Michael Sabath, Tyler Johnson a Andrew Wells, ke kterým se přidali například Sigala, King Henry či Ojivolta. Pozvání k mikrofonu pak přijali například Nicki Minaj, Lennon Stella, Sasha Sloan, Pussycat Dolls a AJ Mitchell. Co nakonec přineslo tak dlouhé odkládání vydání "Treat Myself", můžete zjišťovat prostřednictvím YouTube profilu Meghan Trainor.


Lordi - Killection (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / pop / hard rock

Lordi - Killection
Od poslední vydané desky Lordi "Sexorcism" uplynuly dva roky a finská formace vydává další nahrávku "Killection". Šestnáctka nových skladeb vás svým laděním zavede do sedmdesátých až devadesátých let, kterým vévodil řádný hard rock. Kousky na sebe tématicky navazují a tvoří dle slov kapely takzvanou "fikční kompilaci". A jak to u takových "kompilacích" bývá, nesmí chybět ani jedna "zcela nová" skladba. Pro ukázky k poslechu navštivte Deezer.com.


Kesha - High Road (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / taneční rap

Kesha - High Road
Americká zpěvačka Kesha začala své čtvrté studiové album připravovat v loňském roce a původně mělo vyjít v prosinci. Druhým termínem byl 10. leden a nakonec se k nám dostává až o tři týdny později. Jak sama prozradila, oproti svému předchůdci "Rainbow", na němž řešila některé důležité věci, se na novince "High Road" opět oddala nespoutané radosti a divočině a vrátila se tak více ke svým popovým kořenům. Jak je u rodačky z LA zvykem, všechny písničky si složila sama společně se svými kolegy, kterými byli Wrabel, Justin Tranter, Tayla Parx, Nate Ruess nebo Dan Reynolds z Imagine Dragons. Produkce šestnácti skladeb se vedle ní samotné ujali například Jeff Bhasker, Ryan Lewis, Stint, Stuart Crichton, John Hill či Drew Pearson a nechybí i několik zpívajících hostů. Jedním z nich je již zmíněný Wrabel, který se v jedné písničce potkal ještě s Brianem Wilsonem a Sturgillem Simpsonem, a také americký muzikant Big Freedia. Podle prvních veskrze pozitivních reakcí se zdá, že spolupráce tohoto týmu zafungovala výborně. Zda se k tomuto názoru také připojíte, můžete zkoumat na YouTube profilu Keshy.


Poliça - When We Stay Alive (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synth pop

Poliça - When We Stay Alive
Zkraje roku 2018 potkala zpěvačku formace Poliça nepříjemná nehoda: Když se snažila shodit ze střechy led, spadla a poranila si páteř. Proto když se objevily informace o nové desce, fanoušci netrpělivě očekávali, s jakou tématikou se formace přihlásí o slovo. A světe div se, novinka "When We Stay Alive" srší optimismem a je nabita pozitivní energií. Spoluzakladatel kapely Ryan Olson navíc přizval k nahrávání celou řadu dalších umělců včetně jmen jako Boys Noize, Lane 8, Sasha, Leftfield a Daniel Wohl. Jestli se povedlo nahrát opravdový životabudič, posuďte sami po poslechu ukázek na bandcamp profilu formace.


Blossoms - Foolish Loving Spaces (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / synth pop

Blossoms - Foolish Loving Spaces
Anglický kvintet Blossoms sice se svou druhou deskou "Cool Like You" nebodoval tak výrazně jako s eponymním debutem, ale rozhodně se nevzdávají a po ani ne dvou letech vydávají svůj třetí počin "Foolish Loving Spaces". Nevzdávají ani styl, do něhož se pustili na předchůdci a v deseti písničkách pokračují v inspiraci v synth popu a new wave á la OMD či New Order. Zůstali i u osvědčené dvojice producentů James Skelly - Rich Turvey, kteří mají na svědomí všechny nahrávky dosud. Vedle standardní verze je k sehnání i deluxe doplněná o druhé CD, na kterém najdete celé album v akustických verzích. Jak zní letošní kvítka, zjistíte na jejich YouTube profilu a pokud se vám zalíbí, můžete hledat desku i na vinylu či audiokazetě.


Lil Wayne - Funeral (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Lil Wayne - Funeral
Souběžně s nahráváním předloňského alba "Tha Carter V" připravoval americký rapper Lil Wayne ještě další album "Funeral". Poprvé o něm začal mluvit již před čtyřmi roky, navazuje na deset let starou nahrávku "Rebirth", a je tedy součástí další Wayneovy série. Příznivci hip hopu se mohou těšit hned na čtyřiadvacet skladeb, které produkovala bezmála čtyřicetičlenná sestava, a také na řadu hostů. Mezi nejznámějšími producenty naleznete jména jako Cool & Dre, Mike Will Made It, Murda Beatz, Infamous či Fuse, zatímco hosty před mikrofonem byli Big Sean, Lil Baby, Adam Levine, Jay Rock, 2 Chainz, Takeoff, XXXTentacion, The-Dream, Lil Twist a O.T. Genasis. Jak toto rozsáhlé dílo zní, zjistíte na rapperově YouTube profilu.


James Harries - Superstition (Tranzistor)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / pop / pop rock

James Harries - Superstition
Anglický písničkář trvale žijící v Česku James Harries připravoval své nové album "Superstition" poměrně dlouhých pět let a možná i díky tomu je trochu odlišné od předchůdců. "Pokud by někdo chtěl zařadit moji novou tvorbu do nějakého žánru, tak jde o písničkářskou pop music s přídavkem gospelu, soulu a blues," komentuje styl alba Harries. Nahrávalo se v Bang Studiu a podíleli se na něm kytarista Steve Walsh, klávesista a vokalista Jonathan Owusu-Yianomah, basisté Jakub Vejnar, Miloš Klápště a Matěj Belko, bubeník Martin Novák, saxofonisté Jakub Doležal a Robert Mitrega a trumpetista Jaroslav Kohoutek. Uslyšíte zde vokály Kláry Vytiskové nebo kytaru Michala Nováka, známého jako Majkláč, a také loňský slovenský objev, zpěvačku Blanch, s níž nazpíval svůj historicky první duet. Ukázky nejen této písničky, ale i dalších nabídne Supraphonline.cz.


Gary Moore - Live From London (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Gary Moore - Live From London
Hudební kariéra Garyho Moorea je plná zvratů, smyček a výborných nahrávek. A ačkoliv nás před skoro před deseti lety opustil, připravilo vydavatelství živý záznam jednoho z jeho posledních vystoupení, které odehrál v londýnské Islington Academy. Na albu najdete celkem třináct skladeb a hned úvodní kousek "Oh, Pretty Woman" si můžete poslechnout na YouTube.com. Další ukázky najdete na webu umělce.


Ben Watt - Storm Damage (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní folk rock

Ben Watt - Storm Damage
Vzhledem k tomu, že návrat Everything But The Girl je spíše v říši snů, pokračují oba členové sólo. Ben Watt aktuálně přichází se svoji čtvrtou deskou, která navazuje na čtyři roky starou "Fever Dream". Dostala název "Storm Damage" a sedmapadesátiletý písničkář na ni zařadil celkem deset skladeb, které nahrál v poměrně úzkém kruhu muzikantů. Není tedy divu, že jeho folk je tentokrát spíše intimního a mírně alternativního rázu. Blíže ho můžete poznávat na jeho YouTube profilu.


Destroyer - Have We Met (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Destroyer - Have We Met
Se dvanáctou studiovkou přichází kanadská indie rocková formace Destroyer. Nahrávku "Have We Met" kapele produkoval a mixoval John Collins, který od frontmana Dana Bejara dostal docela jednoznačný úkol: "Prostě to udělej tak, ať zní 'cool'." Výsledkem je deset nových skladeb, které jsou podle renomovaných médií hotovým mistrovským dílem. Jestli je tomu skutečně tak, posuďte sami a poslechněte si album na bandcampu formace. O svůj názor se s námi podělte v komentářích pod článkem!


Tip týdne

Rorie - Valley In The Mirror
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop folk / dream pop / electro pop

Rorie - Valley In The Mirror
Na hudební scénu poměrně nenápadně proniká americká písničkářka Rorie. Její kariéra začala v kostelním sboru a pokračovala hrou na klavír a kytaru. Na svém kontě má dosud několik EP a nyní konečně vydává své debutové "Valley In The Mirror". Zařadila na něj celkem deset písniček, v nichž mixuje folk, pop, elektroniku a dream pop. S produkcí jí pomáhal americký muzikant Chris Cubeta a také Gary Atturio, známý ze spolupráce s Nickem Howardem. Seznámení s Rorie je možné na jejím YouTube profilu.


Clint Lowery - God Bless The Renegades (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Clint Lowery - God Bless The Renegades
Clint Lowery se u fanoušků zapsal jako spoluzakladatel, kytarista, zpěvák a skladatel úspěšné formace Sevendust. Po víc než dvaceti letech, kdy pumpoval své nápady právě do této americké formace, se rozhodl zkusit štěstí jako sólový umělec a vydává debut "God Bless The Renegades". V desítce skladbách si umělec splnil svůj velký sen. Nedávno prozradil: "Během posledních deseti let jsem několikrát pomyslel na to, že bych rád vytvořil sólovou desku. Cítil jsem, jako bych si to dlužil." Titulní skladbu k albu si můžete poslechnout na YouTube.com.


Marc Almond - Chaos And A Dancing Star (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new wave / alternativní rock

Marc Almond - Chaos And A Dancing Star
Někdejší člen dua Soft Cell Marc Almond vydává po dvou letech další, v pořadí již čtyřiadvacáté sólové album nazvané "Chaos And A Dancing Star". Třináct písniček, které na něj zařadil, mu pomáhal produkovat jeho dvorní spolupracovník Chris Braide. Jejich tématem, je podle britského hudebníka, smrtelnost, mnoho přírodních odkazů a tedy návrat nejen k přírodě, ale i určitému pohanství. Na YouTube kanálu Marca Almonda jsou k dispozici první ukázky.


K. Michelle - All Monsters Are Human (eOne Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / soul

K. Michelle - All Monsters Are Human
Americká zpěvačka Kimberly Michelle Pate, která si ale nechává říkat pouze K. Michelle, není u nás příliš známá, ačkoli je její kariéra už poměrně bohatá. Svoji kariéru odstartovala už v roce 2009, o čtyři roky přišlo debutové album "Rebellious Soul" a s ním i první ceny včetně Soul Train Award. Od té doby vydala další tři alba a aktuálně k nim přidala další s názvem "All Monsters Are Human". Třináct písniček na pomezí r'n'b a osmdesátkového soulu jí pomáhali produkovat Lil Ronie, Jazze Pha nebo Aaron Sledge a za mikrofonem ji doplnili také Kash Doll a duo City Girls. Seznámení s K. Michelle můžete podniknout na jejím YouTube profilu.


Frances Quinlan - Likewise (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Frances Quinlan - Likewise
Frances Quinlan byla do této doby známá především jako hlavní postava skupiny Hop Along, ale nyní se vydává také na sólovou dráhu. Své debutové sólové album pojmenovala "Likewise" a osm písniček, mezi kterými najdeme i coververzi "Carry The Zero" od Built To Spill, nahrála společně s dalším členem kapely Joe Reinhartem. Společně do její hudby zařadili nové nástroje, jako třeba smyčce, autoharfu a syntetizátory. Výsledek uslyšíte například na YouTube kanálu labelu Saddle Creek.


Drive-By Truckers - The Unraveling (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní country / country rock / jižanský rock

Drive-By Truckers - The Unraveling
Americká kapela Drive-By Truckers se po posledním albu "American Band" odmlčela na delší dobu, než je u ní obvyklé. Svůj podíl na tom může mít i fakt, že předchůdce zabodoval u kritiků a několik prestižních médií včetně magazínu Rolling Stone nahrávku zařadily do svých výročních žebříčků. Jejich letošní album "The Unraveling", které je dvanácté v jejich kariéře, tak přináší o něco vyšší očekávaní. Pětice z Georgie v devíti písničkách zůstala věrná svému dvornímu producentovi Davidu Barbemu i stylu na pomezí country a jižanského rocku. První tři singly z desky nahráli na svůj YouTube kanál.


Squarepusher - Be Up A Hello (Warp)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: drum and bass / jazz / ambient

Squarepusher - Be Up A Hello
Anglický hudebník Tom Jenkinson se po pěti letech vrací k svému projektu respektive uměleckému jménu Squarepusher. Předchozí dvě vydal pod svým vlastním jménem, respektive byl součástí projektu Shobaleader One. Jeho letošní novinka dostala název "Be Up A Hello" a v devíti skladbách se na ní vrátil ke svým kořenům. Tentokrát nepoužil vlastní technologii vyvinutou pro předchozí desky, ale opět využil analogové syntetizátory z raných devadesátých let a vrátil se i ke starým efektům a především k stařičkému osmibitovému počítači Commodore VIC-20. Co z toho vzniklo, uslyšíte na jeho YouTube profilu.


Yo Gotti - UnTrapped (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Yo Gotti - UnTrapped
Americký rapper Yo Gotti se vrací po více jak dvou letech a fanouškům hip hopu nachystal desku "UnTrapped". Většinu z patnácti písniček produkovali Ben Billions, Streetrunner, Tarik Azzouz a Julian Beatz, k nimž se přidali ostatní. Rodák z Memphisu v tom nezůstal sám ani za mikrofonem, kde ho doplnili například Rick Ross, Lil Baby, Ty Dolla $ign, A Boogie Wit Da Hoodie, Estelle, Blac Youngsta nebo Lil Uzi Vert. Některé z nich uslyšíte také na rapperově YouTube.


Sløtface - Sorry For The Wait Reply (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop punk

Sløtface - Sorry For The Wait Reply
Z Norska nemusí hudební scénu dobývat písničkářky a metalové formace, mohou to být třeba i pop punkoví Sløtface. Jejich hlavní postavou je zpěvačka Haley Shea, které sekundují tři muzikanti. Před třemi roky vydali debut "Try Not to Freak Out", které vyhrálo na norských hudebních cenách Spellemannprisen cenu za Nejlepší rockové album roku. Nyní na něj a navazují novinkou "Sorry For The Wait Reply" a dvanáctkou nových písniček. Zda by mohly bodovat i u nás, můžete zjišťovat na jejich YouTube kanálu.


V krátkosti

  • Dub FX - Roots (Convoy)
    Australský muzikant Dub FX svoji novou desku "Roots" představí také zanedlouho na svém koncertu v pražské Lucerně a abyste věděli, co vás čeká, můžete se s ní seznámit prostřednictvím jeho YouTube.
  • Yellow Claw - Never Dies (Roc Nation)
    Holandské DJské duo Yellow Claw svoji čtvrtou desku pojmenovalo "Never Dies" a pro nahrání celkem jedenácti písniček si přizvalo několik vokalistů včetně Tinashe, Stori, Liz Toe, nebo Kiddo. Kompletní seznam hostů včetně ukázek nabízí například německý Amazon.
  • Mint Julep - Stray Fantasies (Bertus)
    "Stray Fantasies" je debutové album Mint Julep, kde se setkali manželé Hollie a Keith Kenniff. Jak můžete slyšet na jejich bandcampu, dvanáct písniček se pohybuje na rozhraní ambientu, indie popu a elektroniky.
  • Son Little - Aloha (Bertus)
    Americký rhythm & bluesový zpěvák, který si říká Son Little, vydává své čtvrté album s názvem "Aloha". Ukázky dvanáctky písniček, můžete slyšet na jeho bandcamp profilu.
  • Squirrel Flower - I Was Born Swimming (Bertus)
    Pod jménem Squirrel Flower hledejte americkou hudebnici Ellu O’Connor Williams a její nové album "I Was Born Swimming" nabídne dvanáct písniček na pomezí blues, rocku a folku, které produkoval Gabe Wax, známý ze spolupráce s Fleet Foxes nebo The War On Drugs. Výsledek uslyšíte na bandcamp profilu hudebnice.


Dále vychází:

Alex Dowling - Reality Rounds (Bertus)
Amberian Dawn - Looking For You (Mystic Production)
Amberian Dawn - Looking For You (soundtrack) (Mystic Production)
Amc Trio - Plus (Hevhetia)
Andris Nelsons & Wiener Philharmoniker - Neujahrskonzert 2020 / New Year's Concert 2020 (DVD) (Sony Music)
Andris Nelsons & Wiener Philharmoniker - Neujahrskonzert 2020 / New Year's Concert 2020 (BluRay) (Sony Music)
Cathedral In Flames - Children Of The Blackest Hole (EP) (EZRN)
Dan Deacon - Mystic Familiar (Bertus)
Dan Deacon - Mystic Familiar (Deluxe Edition) (Bertus)
Dan Rosenboom - Absurd In The Anthropocene (Bertus)
Daniel Johnston - Chicago 2017 (Bertus)
Dead Daniels - Decade ()
Deathwhite - Grave Image (Mystic Production)
Dirk Maassen - Ocean (Sony Music)
Dune Rats - Hurry Up And Wait (Warner Music)
Festivalový Orchester Bratislava - For Bratislava 2 (Pavlík Records)
Gengahr - Sanctuary (Bertus)
Gentle Stranger - Love And Unlearn (Bertus)
Kayak - Seventeen (Sony Music)
Kid Francescoli - Lovers (Bertus)
Krewella - Zer0 (Mixed Kids Records)
Leeched - To Dull The Blades Of Your Abuse (Bertus)
Lorna Shore - Immortal (Sony Music)
Los Quemados - Duck Night (Hevhetia)
Malone Sibun - Come Together (Bertus)
Martin Kratochvíl & Ackerman & Zangi - Letopis ()
Moon Reverie - Moon Reverie (Bertus)
Nathan Gray- Working Title (Bertus)
Nathan Gray - Working Title (Deluxe) (Bertus)
Neneh Cherry - Raw Like Sushi (30th Anniversary Deluxe Edition) (Universal)
Neneh Cherry - Raw Like Sushi (30th Anniversary) (Universal)
Nik Freitas - Cavalo Morto (Bertus)
Paavo Järvi & NHK Symphony Orchestra - Bartók: Music For Strings, Percussion And Celesta, Divertimento For String Orchestra, Dance Suite (Sony Music)
Prophet - Don’t Forget It (Mystic Production)
Ravenword - Transcendence (Bertus)
Ross Goldstein - Timoka (Bertus)
Russ - Shake The Snow Globe (Sony Music)
Různí - Známé / Neznámé 2 Sedmdesátky (Supraphon)
Serenity - The Last Knight (Mystic Production)
Smoke Fairies - Darkness Brings The Wonders Home (Bertus)
Sqürl (Jim Jarmusch & Carter Logan) - Some Music For Robby Müller (Bertus)
Tall Tall Trees - A Wave Of Golden Things (Bertus)
Tinsley Ellis - Ice Cream Hell (Bertus)
Valér Miko Trio - Life (Hevhetia)
Venom - In Nomine Satanas (40th Anniversary Edition) (Warner Music)
Walter Martin - The World At Night (Bertus)

Vychází na vinylu:
Art Blakey - Buhaina's Delight (Universal)
Ben Watt - Storm Damage (Universal)
Blossoms - Foolish Loving Spaces (Universal)
Dan Deacon - Mystic Familiar (Bertus)
Dan Rosenboom - Absurd In The Anthropocene (Bertus)
Daniel Johnston - Chicago 2017 (Bertus)
Deathwhite - Grave Image (Mystic Production)
Destroyer - Have Me Met (Mystic Production)
Dirk Maassen - Ocean (Sony Music)
Drive-By Truckers - The Unraveling (Bertus)
Dune Rats - Hurry Up And Wait (Warner Music)
Elvis Presley - 50,000,000 Elvis Fans Can't Be Wrong: Elvis' Gold Records, Volume 2 (Sony Music)
Frances Quinlan - Likewise (Bertus)
Freddie Gibbs & Madlib - Bandana Beats (Sony Music)
Gary Moore - Live From London (Bertus)
Graham Coxon - The End Of The F***Ing World 2 (Warner Music)
Heathen - Evolution Of Chaos (Bertus)
Kid Francescoli - Lovers (Bertus)
Labrinth - Imagination & The Misfit Kid (Sony Music)
Leeched - To Dull The Blades Of Your Abuse (Bertus)
Lordi - Killection (Mystic Production)
Lorna Shore - Immortal (Sony Music)
Louis Tomlinson - Walls (Sony Music)
Marc Almond - Chaos And A Dancing Star (Warner Music)
Mint Julep - Stray Fantasies (Bertus)
Nathan Gray (Of Boysetsfire) - Working Title (Bertus)
Neneh Cherry - Raw Like Sushi (30th Anniversary) (Universal)
Nobuo Uematsu - Final Fantasy VIII Remake And Final Fantasy VII (Sony Music)
P!nk - Funhouse (Sony Music)
Poliça - When We Stay Alive (Bertus)
Prophet - Don’t Forget It (Mystic Production)
Ross Goldstein - Timoka (Bertus)
Serenity - The Last Knight (Mystic Production)
Sløtface - Sorry For The Wait Reply (Bertus)
Smoke Fairies - Darkness Brings The Wonders Home (Bertus)
Son Little - Aloha (Bertus)
Squirrel Flower - I Was Born Swimming (Bertus)
Sqürl (Jim Jarmusch & Carter Logan) - Some Music For Robby Müller (Bertus)
Theory Of A Deadman - Say Nothing (Warner Music)
Tom Jones - World Of Tom Jones (Universal)
Walter Martin (Of The Walkmen) - The World At Night (Bertus)
Yngwie Malmsteen - Fire & Ice-Expanded (Music On Vinyl)

Reedice:
Dark Funeral - In The Sign... (Re-Issue + Bonus) (Sony Music)
Lonely Robot - Under Stars (Sony Music)
Sam Cooke - RCA Albums Collection (Bertus)

NÁZORY
  • High Road od Keshy je dokonalý album ♥ ♥ ... (Tom, 04.02.2020 10:47) Reagovat

    High Road od Keshy je dokonalý album ♥ ♥

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Still Corners - Dream Talk 9/10
Recenze: Still Corners zvou zdařilou deskou "Dream Talk" do zasněné krajiny Nad hudební scénou sice letos svá křídla rozpíná country, ale naštěstí tu jsou i kapely, které trendům nepodléhají. Still Corners sázejí na to, co umí - a tentokrát také na své sny. Na nové desce "Dream Talk" totiž... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 15:30 v sekci Recenze
girl in red - I'm Doing It Again Baby! 9/10
Recenze: girl in red je zpátky! Na desce "I'm Doing It Again Baby!" překypuje sebevědomím girl in red, norská alternativní popařka s červenou čepičkou, se na druhé studiovce "I'm Doing It Again Baby!" znovu hlásí o slovo. A je to jenom dobře. Upřímné, otevřené a autentické umělkyni se totiž se svou nakažlivou a... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Nahrála Meghan Trainor s "Been Like This" další hit pro Ewu Farnou? (10.04.2024 13:58)
- Naživo: Skrytý klenot The Academic naplnil pražské Futurum, příště už půjde do většího (10.04.2024 11:17)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele Queen AC/DC U2 Sia Rush Bono Beyoncé Taylor Swift Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Mirai Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe