Cage The Elephant si do hitovky "Broken Boy" přizvali Iggyho Popa

25.01.2020 13:54 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Cage The Elephant jsou jednou z nejvýraznějších postav současné rockové scény - jejich poslední deska "Social Cues" si kupříkladu došla pro nominaci na Grammy v kategorii nejlepší rockové album. Existuje možnost, jak na ni upoutat ještě víc? Jasně, přibalte k jedné z pecek jako hlavního zpěváka Iggyho Popa a další hvězdná spolupráce je na světě.

"Iggy je průkopník v mnoha oblastech. Lyricky, stylisticky, kulturně, hudebně či vizuálně. Jen párkrát za život se naskytne příležitost sdílet momenty s takovým vizionářem a úžasným člověkem, jako je on," vyjádřil se k nové verzi "Broken Boy" frontman Matt Schultz. A slova chvály přihodil i legendární hudebník: "Cage jsou extrémně energická partička, žijící svůj rockový sen, a díky nim jsem byl po několik minut zase jedním z nich."

V nové úpravě se hlavního vokálu ujímá právě dvaasedmdesátiletý kmotr punku. Zpočátku uvolněný song se rozjíždí v energickém refrénu při spojení obou hlasů. A tahle odvázaná, tanečně laděná pecka je dalším důkazem, že Iggy zdaleka nepatří do starého železa. Sám během minulého roku přišel rovněž s novým materiálem nazvaným "Free". I on bude součástí udílení Cen Grammy, měl by totiž převzít ocenění za celoživotní přínos. Zda s kumpány zazpívá i "Broken Boy", se dozvíme 26. ledna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY