Nová deska Nightwish "Human. :||: Nature." vyjde letos v dubnu

20.01.2020 12:56 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Finská metalová star Nightwish vydala své poslední album "Endless Forms Most Beautiful" v roce 2015. Několikaletý odpočinek od studiové práce ale letos ukončí vydání deváté řadovky. Dostala jméno "Human.: II: Nature" a vyjde 10. dubna prostřednictvím největšího metalového vydavatelství Nuclear Blast.

Kromě klasického disku, na kterém Finové nabídnou devět nových skladeb, bude počin obsahovat ještě jeden, s jednu dlouhou písní rozdělenou do osmi kapitol. Záměr zní jistě nezvykle, nechme se tedy připravit, jak tento nápad dopadne.

Za mikrofon se i tentokrát postaví nizozemská zpěvačka Floor Jansen, která v roce 2012 vystřídala bývalou pěnici Anette Olzon. S Nightwish tak společně vyprodukují již druhé album. To první ("Endless Forms Most Beautiful") sklidilo vesměs pozitivní reakce i proto, že Jansen kapelu nasměrovala k rockovějšímu zvuku. Pokud už se nemůžete dočkat, pak vás potěší informace, že předprodej "Human. :||: Nature." započne již 7. února. Naživo metalovou hvězdu budeme moci uvidět a uslyšet na letošním ročníku Masters Of Rock ve Vizovicích.

Tracklist kolekce "Human.: II: Nature" je následující: CD 1 - Music, Noise, Shoemaker, Harvest, Pan, How's The Heart?, Procession, Tribal, Endlessness; CD 2 - All The Works Of Nature Which Adorn The World - Vista, The Blue, The Green, Moors, Aurorae, Quiet As The Snow, Anthropocene (incl. Hurrian Hymn To Nikkal), Ad Astra.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY