Bryan Adams se v "Christmas Time" nechal celý zasněžit umělým sněhem

18.12.2019 08:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

I Bryan Adams letos obohatil předvánoční hudební trh o sváteční nosič. Jedná se sice jen o pětipoložkové ípíčko, ale co, i to se počítá. Zatímco jedinou novou písničku "Joe And Mary" a její klip jsme moc nepochválili, "Christmas Time" je na tom o dost lépe. A to se jedná o song, který kanadský rocker vydal původně už v roce 1985.

Píseň složil společně s Jimem Vallancem a původně vyšla pouze na limitovaném vinylu pro členy jeho fanclubu. I když se jí chytla rádia a od té doby putovala do obchodů na černých deskách ještě několikrát, nestala se součástí žádného Adamsova oficiálního nosiče, až letos se objevila na zmíněném EP s titulem "Christmas".

Když už tedy skladba konečně vyšla i pro širší publikum než jen pro věrné fanoušky, zasloužila si i videoklip. Pro něj zpěvák a v tomto případě i režisér použil svou oblíbenou černobílou formu a jednoduchý nápad, kdy ho, zatímco hraje na kytaru, zasypává stále víc a víc umělého sněhu. Nakonec se ze zpěváka stane jen velká bílá kupa, již na závěr dětí promění ve sněhuláka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY