Bryan Adams znenadání vydal vánoční EP

18.11.2019 08:09 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Není to tak dávno, co jsme vás informovali, že kanadský rocker Bryan Adams hostuje v písni "Christmas (Baby Please Come Home)" svého kolegy Robbieho Williamse. A asi mu sváteční nálada zachutnala, protože v polovině minulého týdne oznámil, že i on své fanoušky letos potěší vánoční nahrávkou. A ta vyšla hned dva dny nato. Sice se jedná jen o pětipoložkové EP, ale pod stromečkem si ho pustit můžeme.

Nutno přiznat, že zrovna moc práce s ípíčkem neměl. Tři skladby pocházejí už z jeho minulé kariéry a nové jsou pouze dvě položky. Písničku "Must Be Santa" proslavil Bob Dylan, jedinou opravdu novou nahrávkou je "Joe and Mary". Ta upravuje klasický příběh Ježíšových rodičů do rock'n'rollové vypalovačky, která vypráví o tom, kterak se Josef a Marie vydali s ještě nenarozeným dítětem hledat bezpečné útočiště. V nejbližší době by měl Adams k této novince zveřejnit i videoklip.

"Christmas EP" Bryana Adamse vyšlo v pátek 15. listopadu a obsahuje tyto skladby: Joe And Mary, Must Be Santa, Christmas Time, Reggae Christmas, Merry Christmas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY