V klipu k "Tam život je fajn" chce Miro Šmajda holkám házet třešně do výstřihu

16.11.2019 09:51 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Miro Šmajda se po čase znovu obklopil muzikanty z Terrapie a po skladbě "Do pekla jo!" vypouští do světa další kus. Jak je slyšet, inspiroval se svým působením ve Walda Gangu, kde pomyslně nahradil zesnulého Vláďu Šafránka. Píseň "Tam život je fajn" tak sází na jednoduchý refrén, přímočarý text i rockové kytary.

V songu si zpěvák pokládá otázku, jak asi vypadá život bez moderního otisku. "Narodil jsem se někde za horama, za dolama, za řekama. Kde pivo sype se a kde sůl kape a smíchem končí se každé drama. Kde děti vychovávaj' sovy a vlci a šťastně cpou se jen koblihama. A místo školy běhaj' po stezce vlčí nespoutaný okovama," zpívá.

Český text písně je pojat velmi doslovně, stejně jako videoklip, který v pozici režiséra, střihače i scenáristy připravil sám Šmajda. Výsledek sázející na nepříliš rafinované autorství asi nejvíce potěší příznivce klasického tuzemského rocku, tedy fanoušků Walda Gangu či Dymytry. Svoje příznivce si tedy novinka Miro Šmajda & Terrapie i přes skladatelské přešlapování na místě určitě najde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY