shop.musicserver.cz
Nové desky 47/2019 - od Céline Dion přes Westlife po DJ Shadowa

Nové desky 47/2019 - od Céline Dion přes Westlife po DJ Shadowa

Vydáno: 19.11.2019 23:52 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

K Mezinárodnímu dni studentstva novými tituly přispěla Céline Dion, po dlouhé době se navrátivší Westlife, se živáky Take That a Sarah Brightman, čeští Voxel, němečtí Milky Chance, countryoví Lady Antebellum a tančit se bude společně s Madeonem a DJ Shadowem. Pak tu máme nové počiny od Despised Icon, Ronnieho Wooda a Johna Lodgea.

Pokud se v pondělí 18. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Céline Dion - Courage (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / EDM

Céline Dion - Courage
O dvanáctém anglicky zpívaném albu Céline Dion se začalo mluvit už po vydání toho poslední francouzského "Encore un soir". Nakonec uplynuly více jak tři roky, než došlo na "Courage". Kanadská zpěvačka zjevně chtěla vynahradit svým fanouškům dlouhé čekání, které se táhne už od vydání "Loved Me Back To Life" v roce 2013, a tak na novinku zařadila šestnáct písniček v případě standardní verze a ještě o čtyři více v případě té s přídomkem deluxe. Pro tvorbu a nahrání takovéhoto počtu se obklopila armádou autorů a producentů, v níž nechybí jména jako Sia Furler, LP, Skylar Grey, David Guetta, Carolina Liar, DJ Khalil, Greg Kurstin, The Stereotypes, Eg White, Greg Wells, Steve Aoki, The New Royales, Lauv, DallasK, Sam Smith, StarGate, TommyD, Jon Levine, nebo Švéd Jörgen Elofsson. Z výčtu a také z prvních singlů je zřejmé, že slavná zpěvačka ani tentokrát nezůstala pouze u popu, ale opět si pohrává i s elektronickou taneční hudbou. Jak moc, zjistíte na jejím YouTube profilu a možná částečně i na jejím květnovém pražském koncertu.


Westlife - Spectrum (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Westlife - Spectrum
Je to více než rok, co se Westlife dali znova dohromady. Bohužel se nepodařilo k návratu přemluvit Braina McFadena, který skupinu opustil už v roce 2004, a tak zbylí členové pokračují pouze ve čtyřech. Jejich comeback odstartoval již v půlce ledna singlem "Hello My Love", který pro ně napsal Ed Sheeran společně se Stevem Macem. Od té doby vydala irská formace další tři a především vyjela na turné britských ostrovech a Asii. Nyní vše vrcholí vydáním alba "Spectrum", na kterém vedle již zmíněných spolupracovali s Ryanem Tedderem, Waynem Hectorem, Fredem, Camille Purcell, Benny Blanco a Jamesem Bayem. Výsledkem je celkem jedenáct písniček, jejichž část pánové prezentují na svém YouTube profilu. Album bude k sehnání také na vinylu.


Lady Antebellum - Ocean (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Lady Antebellum - Ocean
Americké countryové trio Lady Antebellum jen s výjimkou pauzy v roce 2015 vydává svá alba maximálně v dvouletém odstupu a nejinak tomu je v případě mezi předchozí "Heart Break" a novinkou "Ocean". Třináct zbrusu nových písniček skupina poskládala s poměrně početným týmem autorů, v němž naleznete lidi jako Sam Ellis (Hunter Hayes), Nathan Chapman (Taylor Swift), Amy Wadge (Ed Sheeran) či Hillary Lindsey. Poprvé na nich spolupracovali s producentem Dannem Huffem, jehož práci známe z alb Faith Hill, Megadeth, Rascal Flatts či "Red" Taylor Swift. Nahrávku, na níž najdete také spolupráci s Little Big Town, prezentuje trojice na svém YouTube profilu.


Take That - Odyssey (Greatest Hits Live) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Take That - Odyssey (Greatest Hits Live)
Britští Take That loni touto dobou vydali album "Odyssey", na kterém přepracovali svoji bohatou hitovou kolekci, a následně vyjeli na turné, které konečně vážněji zasáhlo i zbytek Evropy a ne pouze britské ostrovy. Až k nám jejich propracovaná show, bohužel, nezasáhla, nicméně jejich čeští příznivci si ji budou moci vychutnat, alespoň díky "Odyssey (Greatest Hits Live)". Najdete na něm záznam z velšského Cardiffu, kde se k triu připojila také zpěvačka Lulu v jejich společné písničce "Relight My Fire". Titul bude k dostání v audio podobě na 2CD a ve video podobě na DVD a Blu-Ray. Pro fanoušky je pak připravena sběratelská edice nabízející obsahující všechny disky v jednom balení. Nalákat vás může trailer na YouTube Take That.


Voxel - Nanovo (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop / folk rock

Voxel - Nanovo
Jak už jistě většina z vás ví, pod značkou Voxel se již neukrývá pouze Václav Lebeda, ale celá kapela, jejímiž členy jsou dále kytarista Peter Juhás, bubeník Dominik Kopečný a basák Cágo. V tomto složení vznikalo i třetí album "Nanovo", které přinese celkem jedenáct písniček opět na pomezí folku, popu rocku. Nechybí na něm i trocha keltských inspirací a především spolupráce s Čechomorem. Kam se Voxel během čtyř let posunul, zjistíte na jeho YouTube profilu.


Ronnie Wood - Mad Lad - A Live Tribute To Chuck Berry (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock

Ronnie Wood - Mad Lad - A Live Tribute To Chuck Berry
Ronnie Wood se u rockových posluchačů nejlépe zaspal jako Kytarista, skladatel a příležitostný zpěvák, člen legendárních The Rolling Stones. Na pulty míří záznam prvního z třídílné série koncertů natočeného v roce 2018 v divadle Tivoli v anglickém Wimborne. Ronnie Wood na něm vzdává poctu hudebníkům, kteří ovlivnili jeho život a hudební kariéru a v případě tohoto prvníhodílu je to právě Chuck Berry. Můžete se tedy těšit na slavné klasiky, jako třeba "Johnny B. Goode", "Back in the U.S.A." a "Little Queenie". Z hostujících zpěváků pak uslyšíte třeba Irku Imeldu May.


DJ Shadow - Our Pathetic Age (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / hip hop / trip hop

DJ Shadow - Our Pathetic Age
Po třech letech od "The Mountain Will Fall" se vrací DJ Shadow s albem, na němž posluchači najdou v podstatě dvě desky. Americký producent pro "Our Pathetic Age" připravil celkem šestadvacet skladeb, přičemž prvních jedenáct je čistě instrumentálních a hudebně se v nich pohybuje od trip hopu, přes elektroniku až k ambientu. K nahrání zbylých šestnácti už si přizval vokalisty převážně z hip hopové scény. Ve výčtu spolupracovníků nechybí například Raekwon, Run The Jewels, Ghostface Killah, Nas, De La Soul, Paul Banks, Pusha T, Dave East, Sam Herring, Daemon nebo Stro. Jak zní první či druhá část a zda platí prohlášení autora, že navzdory názvu jde o nadějeplné a pulzující album, zjistíte na jeho soundcloud profilu, kde je celé ke slyšení.


John Lodge - B Yond: The Very Best Of (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

John Lodge - B Yond: The Very Best Of
John Lodge je anglický hudebník, kterého si budete nejlépe pamatovat z kapely Moody Blues i z jeho sólové dráhy. V uvedené formace působil jako baskytarista, zpěvák a skladatel a aby toho nebylo málo, současně zvládá bodovat i na sólové dráze. Nyní posílá k posluchačům novinku "B Yond: The Very Best Of", na které fanoušci najdou nejen výběr toho nejlepšího, ale i tři nové nahrávky, dva nové remixy a další jedinečné kousky. Ukázky každé ze dvanácti nových písní najdete na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


Lil Peep - Everybody's Everything (Columbia)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: emo rap / hip hop

Lil Peep - Everybody's Everything
Tento týden to byly přesně dva roky, co nejen hudební svět opustil americký rapper Lil Peep. Za svoji kariéru vydal dvě řadová alba a nyní k němu přibude ještě jedno "Everybody's Everything". Ačkoli je označované jako kompilace, příznivci emo rapu a hip hopu na něm najdou celkem devatenáct nových nebo dosud nevydaných skladeb. Jejich produkce se ujal jednak jeho dlouholetý spolupracovník Bighead, k němuž se přidali ještě Fish Narc, Better Off Dead, Diplo a několik dalších méně známých producentů. Přímo za mikrofonem se postavil například Rich The Kid, Lil Tracy, Gab3, ILoveMakonnen a také Fall Out Boy. Jak jeho přátelé naložili se svěřeným materiálem, zjistíte na jeho YouTube profilu.


Milan Urza - Málem bych zapomněl (Galén)
web / facebook.com / Bandzone / psali jsme 60597
žánr: folk

Milan Urza - Málem bych zapomněl
Milan Urza, frontman známé alternativní skupiny První Hoře a básník nazval své debutové sólové album "Málem bych zapomněl". Představuje se na něm jako folkový písničkář, rozkročený mezi intimní melancholií a říznějšími polohami na pomezí dřevního country. Album je osobní výpovědí o nelehké životní situaci a cestě, která z ní vedla ven. Na posluchače čeká jedenáct skladeb a ukázky každé z nich najdete na supraphonline.cz.


Různí - Frozen II (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: broadwayský muzikál / filmová hudba

Různí - Frozen II (soundtrack)
Tento týden vstoupí do všech světových kin pokračování slavného animáku "Frozen" a o týden jej předběhl soundtrack. Ten bude k dostání hned ve dvou verzích. Na prvním najdete pouze jedenáct písniček, z nichž většinu nazpívaly herecké hvězdy filmu Evan Rachel Wood, Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad a Jonathan Groff ve stylu klasického broadwayského muzikálu. K nim se navíc přidali ještě Aurora, Panic! At The Disco, Kacey Musgraves a Weezer. Deluxe edice se dvěma disky k těmto písničkám přihodí ještě scénickou hudbu dvojice Kristen Anderson-Lopez & Robert Lopez a také Christophe Becka. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí Supraphonline a část z nich můžete najít také na VEVU studia Disney.


Sarah Brightman - Hymn In Concert (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasický crossover / operní pop

Sarah Brightman - Hymn In Concert
Sarah Brightman celý minulý rok strávila na turné ke svému loňskému albu "Hymn" a předposlední koncert se odehrál 8. listopadu v pražské Tipsport Aréně. Nyní si tento zážitek můžete zopakovat díky titulu "Hymn In Concert", který bude k dispozici na CD, DVD, Blu-Ray a digitálních platformách. Záznam vznikl na slavném Festspielhaus v bavorském Bayreuthu a na pódiu slavnou zpěvačku doplnil vedle její kapely také čtyřicetičlenný symfonický orchestr, padesátičlenný sbor, tanečníci a také coby hosté japonská superstar Yoshiki a zpěváci Vincent Niclo, Mario Frangoulis a Narcis Ianau. Vydáním nahrávky žije zpěvaččin YouTube kanál.


Milky Chance - Mind The Moon (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Milky Chance - Mind The Moon
Německá indie folková formace Milky Chance potřebovala na přípravu svého třetího alba polovinu času než v případě předchůdce "Blossom", a tak se z "Mind The Moon" můžeme těšit již po dvou letech. Dvanáct písniček pánové nahrávali v Ocean Sound Recordings v norském Ålesund a společnosti jim tam dělal opět Tobias Kuhn. O tom, že se tentokrát pustili do vážnějších témat a vrstevnatějšího zvuku, vypovídají i Tash Sultana, Témé Tan a Ladysmith Black Mambazo coby hosté. Jak to vše dopadlo, zjistíte nyní na jejich YouTube profilu nebo naživo 1. března na koncertu v pražském Fóru Karlín.


Tip týdne

Madeon - Good Faith (Columbia)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: gospel / french house

Madeon - Good Faith
Francouzský DJ Hugo Pierre Leclercq aka Madeon konečně po čtyřech letech navázal na svůj debut, vydává druhé album "Good Faith" a víra na něm hraje poměrně silnou úlohu. Deset skladeb, které na něj zařadil, se totiž vedle francouzského house dotýkají také gospelu a tomu částečně odpovídá také seznam hostů, mezi nimiž je i West Los Angeles Children's Choir, Audra Mae, Callie Day, Spoonface nebo Brasstracks. Inspiraci pak čerpal u interpretů, jako jsou Frank Ocean, Tyler, the Creator, Kraftwerk, Pink Floyd a uslyšíte i odkazy na Daft Punk či The Beatles. Co z toho vzniklo, zjistíte na Madeonově YouTube profilu.


Různí - Queen & Slim (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / filmová hudba

Různí - Queen & Slim (soundtrack)
Melina Matsoukas do této doby režírovala "pouze" videoklipy hvězdám, jako jsou Beyoncé, Christina Aguilera nebo Rihanna, nyní se ovšem pustila i do celovečerního snímku. Její debut dostal název "Queen & Slim" a je mnohými označovaný jako "Bonnie & Clyde" moderní doby. Zatím není zřejmé, zda se dostane do našich kin, ale soundtrack k němu si můžete vychutnat již nyní. Zpívá na něm Bilal, Raphael Saadiq, Mereba, Vince Staples, Syd, Lauryn Hill, Blood Orange a další. Kompletní seznam a ukázky písniček nabízí Supraphonline.


Bonnie 'Prince' Billy - I Made A Place (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk

Bonnie 'Prince' Billy - I Made A Place
Americký písničkář Will Oldham, který si občas říká Bonnie 'Prince' Billy, je obvykle považovaný za poněkud temného muzikanta, ovšem ne na svém novém albu "I Made Place", na kterém přichází se zbrusu novým materiálem po osmi letech. Třináct skladeb natočil společně s kapelou z jeho rodného města a coby inspiraci využil širokého hudebního spektra z celého světa. Co si pod tím představit, můžete zkoumat z ukázek na stránkách německého Amazonu.


Klingande - The Album (Virgin)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: deep house / tropical house

Klingande - The Album
I česká rádia před šesti lety zasáhl hit "Jubel" francouzského DJe Cédrica Steinmyllera, kterého budete znát spíše pod jménem Klingande. Od té doby vydal několik singlů, ale stále se čekalo na jeho debutové album, které je konečně zde. Pojmenoval ho jednoduše "The Album" a je v podstatě dvojalbem - na první CD zařadil devět nových songů a na druhé stejný počet starších singlů. Se všemi mu vypomáhali například Bright Sparks, Jamie N Commons, Stevie Appleton, Goldfish, Call Me Loop, M-22, Krishane nebo Broken Back. Zástupce obou částí již prezentuje na svém YouTube profilu.


Despised Icon - Purgatory (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: deathcore

Despised Icon - Purgatory
Kanadští deathcoreoví pionýři Despised Icon připravili své šesté plnohodnotné album "Purgatory". "Konečně pro vás máme něco nového! U této desky jsme přípravami strávili neskutečné množství času. Nebudu vám slibovat nejtvrdší a nejrychlejší desku, necháme nové skladby, ať vám samy řeknou," prozradili muzikanti v oficiálním prohlášení. Nahrávka obsahuje jedenáct skladeb a k titulnímu kousku vznikl i videoklip. Prohlédněte si ho na YouTube.com a do komentářů pod článkem nám napište svůj názor!


V krátkosti

  • Alexandre Tharaud - Versailles (Warner Music)
    Francouzský pianista Alexandre Tharaud fanouškům klasické hudby nabídne album "Versailles", na nějž zařadil kompozice skladatelů spjatých s francouzským královským dvorem. Jaké konkrétně, můžete zkoumat na stránkách vydavatelství Warner Classic.
  • Henry Jackman, Alex Belcher - 21 Bridges (soundtrack) (Sony Music)
    Do amerických kin vstoupí příští týden detektivní thriller "21 Bridges" s Chadwickem Bosemanem v hlavní roli. Předběhne ho ovšem soundtrack, kde naleznete scénickou hudbu Henryho Jackmana a Alexe Belchera. Ukázky uslyšíte na Supraphonline.cz.
  • Donnie McClurkin - A Different Song (Sony Music)
    Americký zpěvák, držitel tří Grammy a jeden z hlavních představitelů současné křesťanské hudby Donnie McClurkin oslavil před pár dny šedesátku a jako dárek si nadělil nové album "A Different Song". Část z jedenáctky nových písniček nabízí na svém YouTube profilu.


Fall Out Boy - Greatest Hits: Believers Never Die - Volume Two (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock / pop punk

Fall Out Boy - Greatest Hits: Believers Never Die - Volume Two
Americká kapela Fall Out Boy se pěkně po třech albech rozhodla zrekapitulovat tuto etapu své kariéry a vydává svůj druhý výběr hitů "Greatest Hits: Believers Never Die - Volume Two". Kvartet na ni zařadil celkem třináct písniček: po čtyřech z "Save Rock And Roll" a z "American Beauty/American Psycho", dvě z "Mania" a k nim přidal tři novinky. Mezi nimi naleznete dnes již zmíněnou spolupráci s rapperem Lil Peepem a také další duet, tentokrát s Wyclefem Jeanem. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí například Supraphonline.cz a naživo si je budete moct vychutnat na jejich koncertu v rámci Rock For People.


Sensey - Bratan (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Sensey - Bratan
Sensey není na české hip hopové scéně ještě příliš známým pojmem, ale to se může změnit s vydáním debutu "Bratan". Na něj zařadil deset skladeb, jež na fyzickém CD doplnil o bonusovou píseň "Universal Boys", kterou nahrál se Skinny Barberem. Mezi dalšími hosty najdeme Sergeie Barracudu, Huga Toxxxe, Fobii Kida, Roxanu nebo Boyanu. Na produkci se pak podíleli například Voodoo808, Enthic nebo Dobrin. Bližší seznámení se Senseym můžete podniknout na YouTube kanálu.


Reedice

  • INXS - Live Baby Live (Universal)
    Do světových kin minulý týden vplul koncertní film "Live Baby Live" od australských INXS, zachycující jejich koncert ve Wembley v roce 1991. Záznam z něj již vyšel v mnoha podobách, nicméně nyní se mu dostalo nové podoby v rozlišení 4K a Dolby Atmos a poprvé budeme moct vidět záznam skladby "Lately". K dispozici bude také stejnojmenný soundtrack.
  • A-ha - Hunting High And Low (Expanded Edition) (Warner Music)
    Od vydání luxusní reedice debutu A-ha "Hunting High And Low" uplynuly čtyři roky a nyní míří nahrávka na pulty v ještě lepší verzi a nutno říct v cenově přívětivější. Oproti předchozí edici tato aktualizovaná neobsahuje DVD (na kterém byly stejně jen promo videa), ale za to čtyři ostatní CD jsou stejné. Součástí balení je i zrevidovaná verze originálního bookletu.
  • David Bowie - Space Oddity (Tony Visconti 2019 Mix) (Warner Music)
    "Space Oddity", legendární deska Davida Bowieho, slaví letos padesátileté výročí od svéo vydání. Aby její reedice přinesla fanouskům něco opravdu extra, chopil se vydání Tony Visconti, který s výstředním a uznávaným zpěvákem dlouhé roky spolupracoval. Všechny skladby prošly zvukovým liftingem 360 Reality Audio (3D Audio systém od Sony), takže si zvuk nyní vychutnáte v několika sférách a dimenzích.
  • Foreigner - Double Vision - Then And Now (Cd+Brd) (Bertus)
    Pokud fandíte neobvyklým rockovým projektům, pak si nenechte ujít album Foreigner "Double Vision - Then And Now". Jde o záznam vystoupení kapely z Michiganu v Soaring Eagle Casino & Resort, kde vystoupila aktuální sestava formace i původní členové. Živák je k dostání na CD, na kterém najdete čtrnáct skladeb a také na DVD a na Blu-ray disku. Na těchto dvou nosičích najdete do konce o tři kousky víc.


Dále vychází:

Abigail Williams - Walk Beyond The Dark (Mystic Production)
Alena Cherny - Bach: Keyboard Concertos, Bwv 1052-1058 (Sony Music)
Arthur Russell - Iowa Dream (Bertus)
Bölzer - Lese Majesty (Bertus)
Bombus - Vulture Culture (Sony Music)
Brainstory - Buck (Bertus)
Cloth - Cloth (Bertus)
Dido - Still On My Mind (Deluxe Edition) (Warner Music)
Dives - Teenage Years Are Over (Bertus)
Ensemble Barocco Di Napoli & Abchordis Ensemble - Il Soffio Di Partenope - Music For Woodwinds From 18th Century Naples (Sony Music)
Foreigner - Double Vision - Then And Now (Cd+Dvd) (Bertus)
Gianna Nannini - La Differenza (Sony Music)
Chadwick Stokes & The Pintos - Chadwick Stokes & The Pintos (Bertus)
Juliana Hatfield - Juliana Hatfield Sings The Police (American Laundromat)
Leonard Bernstein - Bernstein Conducts Beethoven - Remastered (Sony Music)
Lil Peep - Everybody's Everything (Columbia)
Liz - Planet Y2K (Moving Castle)
Lizzo - Cuz I Love You (Super Deluxe) (Warner Music)
Lyons & Pakchar - Beau (World Premiere Recording) (Sony Music)
Marián Čekovský - Best Of... (Universal)
Marta Kubišová - Depeše (Supraphon)
Mary Lambert - Grief Creature (Tender Heart Records)
Různí - Christmas Light Trails (Sony Music)
Různí - Send I A Lion - A Nighthawk Reggae Joint (Warner Music)
Solomon's Knot - Magnificat - Christmas In Leipzig (Sony Music)
Tei Shi - La Linda (Downtown)
The Band - The Band (50Th Anniversary Edition) (Universal)
The Band - The Band (50Th Anniversary Edition) (Super Deluxe Edice 3Lp / 2Cd) (Universal)
Tory Lanez - Chixtape 5 (Bertus)
Tribulation - Alive & Dead At Södra Teatern (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Alexandre Tharaud - Versailles (Warner Music)
Alfie Templeman - Don't Go Wasting Time (Bertus)
Arthur Russell - Iowa Dream (Bertus)
Azar Lawrence - Summer Solstice (Universal)
Baker Chet - The Legendary Riverside Albums (Universal)
Bölzer - Lese Majesty (Bertus)
Bombus - Vulture Culture (Sony Music)
Bonnie 'prince' Billy - I Made A Place (Bertus)
Brainstory - Buck (Bertus)
Cloth - Cloth (Bertus)
David Bowie - Space Oddity (Tony Visconti 2019 Mix) (Warner Music)
Despised Icon - Purgatory (Mystic Production)
Dives - Teenage Years Are Over (Bertus)
DJ Shadow - Our Pathetic Age (Universal)
Fall Out Boy - Believers Never Die Vol.2 (Universal)
Fleetwood Mac - Before The Beginning 1968 - 1970 Live And Demo Sessions (Sony Music)
Foreigner - Double Vision - Then And Now (Lp+Brd) (Bertus)
George Michael & Wham! - Last Christmas The Original Motion Picture Soundtrack (Sony Music)
Gianna Nannini - La Differenza (Sony Music)
Chadwick Stokes & The Pintos - Chadwick Stokes & The Pintos (Bertus)
Inxs - Live Baby Live (Universal)
J.A.R. - LP Box (8LP) (Warner Music)
Jonas Kaufmann - Wien (Sony Music)
Lady Antebellum - Ocean (Universal)
Marta Kubišová - Depeše (Supraphon)
Milky Chance - Mind The Moon (Universal)
Ronnie Wood - Mad Lad - A Live Tribute To Chuck Berry (Warner Music)
Různí - Frozen 2 (soundtrack) (Universal)
Různí - Send I A Lion - A Nighthawk Reggae Joint (Warner Music)
Různí - Steven Universe The Movie (Warner Music)
Snoop Dogg - R & G Rhythm & Gangsta (The Masterpiece) (Universal)
The Band - The Band (50Th Anniversary Edition) (Universal)
The Clash - London Calling (2019 Limited Special Sleeve) (Sony Music)
Tribulation - Alive & Dead At Södra Teatern (Sony Music)
Visací zámek - Visací zámek (Warner Music)
Waylon Jennings - Live From Austin, Tx '84 (Bertus)

Reedice:
Boney M - Gold (3CD) (Bertus)
David Bowie - Conversation Piece (Warner Music)
Fleetwood Mac - Before The Beginning 1968 - 1970 Live And Demo Sessions (Sony Music)
The Clash - London Calling (2019 Limited Special Sleeve) (Sony Music)
White Lion - Mane Attraction (Bertus)

NÁZORY
  • Celine vydala naozaj vyborny album. Pocet songov m... (Marek, 20.11.2019 00:34) Reagovat

    Celine vydala naozaj vyborny album. Pocet songov mohol byt mensi ale ziaden vyslovene neurazi. A paradna pecka je aj exkluzivny japonsky bonus.

  • Autorům článku (Jindřich Kunc , 20.11.2019 08:56) Reagovat

    Ad Sarah Brightman "Hymn in Cocert". To snad autoři nemyslí vážně, že záznam koncertu vznikl ve Festspielhausu v Bayreuthu. Znovu se ukazuje, že si nic nedovedou zjistit.

  • žádná zmínka o reedici LP Queens of the stone... (David, 20.11.2019 10:34) Reagovat

    žádná zmínka o reedici LP Queens of the stone age - Songs for the deaf ?? a taková událost ve světě vinylu to je :)

  • Žiadna recenzia na novú Celine? (Bodion, 12.12.2019 08:32) Reagovat

    Už sú to tri týždne a na musicserver.cz žiadna recenzia. Preco?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)
- Nové desky 50/2023 - od Play$tation Princess přes Therion po devadesátku Willieho Nelsona (27.12.2023 16:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Kryštof Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu