Noah Cyrus si ve "fuckyounoah" libuje ve stříkačkách a krvi

05.11.2019 20:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pamatujete si doby, kdy se říkalo, že správná rádiová hitovka má mít maximálně tři a půl minuty? Doba internetová tento čas ještě zkrátila. Poslední tři zveřejněné skladby Noah Cyrus se bez problémů vejdou do tří minut. Červencová "July" trvá 2:34, tři týdny stará "Lonely" už jen 2:23 a aktuální novinka "fuckyounoah" si vystačí už jen se dvěma minutami a třinácti sekundami. Za tu dobu by třeba takoví Pink Floyd sotva stačili vzít do ruky nástroje...

Nutno ovšem říct, že krátká stopáž písničkám nijak zvlášť neškodí. Jakkoli jsou ořezané na kost, alt-countryová "July" i gospelově laděná "Lonely" dokážou nabídnout emoce, jakých je v rádiovém popu jako šafránu. Nejnovější "fuckyounoah" je už z jiného ranku, má spíše hiphopový spodek, elektronickou produkci a v porovnání s oběma předchůdci taky nabízí nejpropracovanější videoklip. Nesmí vám ale vadit krev, injekční stříkačky a vyřezaná srdce. Zato si užijete Noah hned v několika rolích.

Tři v rychlém sledu vydané písničky i s videoklipy snad znamenají, že se konečně blíží debutová deska. Prozatím má Noah Cyrus kromě spousty singlů a spoluprací ve své diskografii jen více než rok staré EP "Good Cry".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY