Natasha Bedingfield se s "Roll With Me" asi ani neměla vracet

03.11.2019 14:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Osm let. Tak dlouho jsme museli čekat na čtvrtou desku Natashi Bedingfield. Od "Strip Me Away" už uběhlo opravdu velké množství času, ale pokud čekáte, že se jej na novince nazvané "Roll With Me" podařilo zúročit, doufáte marně. Album bohužel nabízí jen odlesk jejího dávného talentu.
4/10

Natasha Bedingfield - Roll With Me

Skladby: Kick It, Roller Skate, Everybody Come Together, Hey Papa, King Of The World, It Could Be Love, Where We Going Now, Can't Look Away, Can't Let Go, No Man I See, Sweet Nothing, I Feel You, Wishful Thinking, Real Love, Roller Skate (Acoustic Version), Kick It (Acoustic Version), Hey Papa (Acoustic Version), King Of The World (Acoustic Version)
Vydáno: 30.8.2019
Celkový čas: 65:34
Vydavatel: We Are Hear

Když Natasha Bedingfield v roce 2004 vydala mimořádně povedený a hudebně barevný debut "Unwritten", vypadalo to na skvěle rozjetou kariéru osobité zpěvačky, která si spoustu skladeb i sama píše. Další dvě desky sice občas nabídly i chytlavé skladby, ale jako celky prvnímu albu nesahaly ani do půli lýtek. A od trojky "Strip Me Away" uteklo dlouhých osm let, než se zpěvačka vrátila s další nahrávkou. A i když si na ní dala záležet, produkovala ji Linda Perry a společně chtěly, aby posluchače na jedné straně emočně zasáhla a na straně druhé přinutila házet hlavou do rytmu, povětšinou zůstalo jen u těch snah.

"Roll With Me" samozřejmě obsahuje i povedené písničky. Mezi ně patří třeba singl "Roller Skate" či "No Man I See", ve většině se ale zpěvačka potácí od nečekané unylosti až po otravnost, kterou prezentuje reggae "King Of The World". Naštěstí všemu pomáhá její skvělý hlas, ale i tady občas zaškobrtne. V utahané baladě "Where We Going Now" to někdy dokonce zní, jako by se vokálně trápila. Jako dar z nebes každopádně působí čtyři závěrečné akustické verze, protože Natasha a akustické kytary, to naštěstí nemůže dopadnout špatně, i ten "King Of The World" najednou zní jako docela pěkná písnička. Jinak si ale zbytečně nekazte chuť a pusťte si znovu "Unwritten".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY