Sluchátka JBL Tune 120TWS - pecky, které svět neviděl

17.10.2019 09:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jedna z nejlepších variant bezdrátových sluchátek, které se v současnosti na trhu nabízí, vám doručí nerušený poslech bez nutnosti myslet na věci, jako jsou kabel nebo konektor. A navíc nenápadně. První, co vás pravděpodobně po vybalení zařízení upoutá, je nabíjecí pouzdro, které připomíná svým tvarem dílem vajíčko a dílem pudřenku. V jeho hájemství si lebedí obě sluchátka v magnetickém objetí, jež zaručuje, že se nespletete v usazení obou špuntů. Na okrajích nabíjecích slotů také najdete nápovědu, které sluchátko má na starosti jednotlivé funkce.

Co najdete v balení?

Bluetooth sluchátka
Nabíjecí pouzdro
Tři páry silikonových špuntů
Micro USB nabíjecí kabel
Manuál + záruční list

Sluchátka JBL Tune 120TWS
© facebook interpreta
Při samotném provozu je obsluhování sluchátek velice intuitivní, prakticky ihned po prvním poslechu není potřeba přemýšlet a vše se děje automaticky. Zvuk je příjemně sytý, důraz na basy, který výrobce slibuje, je patrný, ale v intencích příjemných pro lidské ucho. V praxi je basová linka ve skladbách plná a konkrétní ale nikterak zdůrazněná. Středy fungují nadstandardně, výšky jsou vzdušné a neřežou ani při poslechu powermetalových sirén. Stejně tak příjemně a spolehlivě fungují lehoučká sluchátka jako handsfree. Telefonní hovor je přenášen naprosto identicky.

Sluchátka JBL Tune 120TWS jsme testovali ve spojení s chytrým telefonem a notebookem, přičemž překvapilo jejich rychlé připojení k zařízení i celková stabilita. Za celou dobu několikadenního používání přenos vypadl pouze jednou na kratičkou chvilku. Při jednom zátahu jsme mořili sluchátka až čtyři hodiny a stačili poslechnout pět kompletních alb v kuse. Pro další používání bylo potřeba usadit špunty do vajíčka na dobu cirka dvou hodin pro kompletní nabití.

Bezpochyby nejlepší vizuální vlastností sluchátek je jejich působivý ergonomický tvar, který krásně sedne do uší a působí nevtíravě. Nehrozí tak efekt "utržených kabelů", který vídáme u levných modelů trčících z uší spolucestujících nebo přátel. Nový model značkových sluchátek JBL Tune 120TWS jsme testovali v jejich černé variantě, kterou doplňují ještě modrá nebo bílá verze.

Shrnutí:

Sluchátka JBL Tune 120TWS nabídnou spolehlivé služby od kvalitního specializovaného výrobce. Jejich cena není nejmenší, ale je vyvážena skvělými vlastnostmi, sofistikovaným designem a přidanými hodnotami.

Technická specifikace:

Frekvence: 20 HZ - 20 kHz
Impedance: 14 Ohm
Citlivost: 96 dB
Mikrofon: ano
Doba poslechu: až 4 hodiny
Doba nabíjení: 2 hodiny
Hmotnost: 59,6 g

Sluchátka slevový kupón
© facebook interpreta
Pro využití slevy klikněte zde.

(Placená inzerce)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY