Dog Eat Dog budou slavit v Praze i Brně

20.09.2019 13:24 - Marek Odehnal | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Americká crossoverová legenda Dog Eat Dog vystupuje v Česku poměrně často a poslední roky tu silně zdomácněla, ať už v klubech nebo na pódiích letních open air festivalů. Její říjnové koncerty ale přesto budou něčím speciální.

Skupina totiž slaví čtvrtstoletí od vydání přelomové desky "All Boro Kings". A právě tu přehraje naživo 5. října v pražském klubu MeetFactory a 6. října na Flédě v Brně v celé své délce. Setlist pak doplní o další známé singlovky kapely, která dokázala nenapodobitelným způsobem spojit hip-hop, hardcore a saxofon.

To ale není vše. Na obou vystoupeních se v roli zvláštního hosta představí neméně legendární crossoverová veličina, finští Waltari. Ti jsou už tři dekády v Česku rovněž zdomácnělým jménem, což dokládá například jejich spolupráce s populární místní kapelou Wohnout.

Line-up pak doplňují ještě švýcarští Slimboy, kteří rozehřejí publikum svým neutrálním alternativním punk rockem. Akce pořádá agentura Obscure promotion, vstupenky seženete ve všech obvyklých předprodejích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY