Tove Lo si střihla duet "Really Don't Like U" s Kylie Minogue, lyric video natáčela i v Praze

18.09.2019 16:47 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Nová deska Tove Lo "Sunshine Kitty" vychází již tento týden, a zpěvačka tak představuje čtvrtý singl, skladbu "Really Don't Like U". K jeho nahrávání si přizvala australskou divu Kylie Minogue. O této spolupráci informovala na svém nedávném koncertě v Praze, kdy rovněž prozradila, že video k tomuto singlu dokonce natáčela na Karlově mostě.

Oficiální klip je zatím ve výrobě, ale doprovodné lyric video její slova potvrzuje. Tove se v něm v podvečer prochází po našem nejznámějším mostě. Sem tam se mihne záběr na Pražský hrad nebo na jiná slavná panoramata. Co zřejmě mnohé překvapí, je až podezřele malý počet kolemjdoucích.

Kylie Minogue se k procházce bohužel nepřipojila. Své svůdné pózy natočila před jinou slavnou budovou v Londýně - vlakovým nádražím St Pancras Station, které posloužilo například jako kulisa k natáčení filmových příběhů o Harrym Potterovi.

Samotná píseň moc hitového potenciálu nenabízí. Hutné elektronické beaty a nepříliš výrazný refrén sice skvěle zapadají do poloh obou zpěvaček, ale celkově je song příliš obyčejný a bez výrazných nápadů. Dámám to ale i tak pěkně ladí a navíc obě dvě kamera zjevně miluje. Každý jejich pohled by vám hned dokázal vysvléknout kalhoty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY