Ariana Grande zrušila na svém pražském koncertě VIP programy

02.09.2019 19:15 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Na základě velkého diváckého zájmu přidává Ariana Grande do svého aktuálního turné další koncerty. Vzhledem k velmi vyčerpávajícímu programu a potřebě zachovat si svůj hlas a energii však pro následující vystoupení, včetně toho pražského, zrušila VIP Balíčky Meet & Greet a Soundcheck Party. Agentura Live Nation vydala toto prohlášení:

"Pro Arianu Grande je toto rozhodnutí velmi těžké a mrzí ji zklamání fanoušků, ale na svých koncertech chce podávat stoprocentní výkony. Sweetener Meet & Greet - Pit Stage Right: Držitelům zmíněných VIP balíčků bude refundována část peněz a stále budou mít své místo v Pit Stage Right, možnost občerstvení v salónku a obdrží dárek. Součástí tohoto balíčku bude nyní také přednostní vstup do Pit Stage Right prostoru před ostatními návštěvníky. Sweetener Soundcheck - Pit Stage Left: Držitelům zmíněných VIP balíčků bude refundována část peněz a stále budou mít své místo v Pit Stage Left, možnost občerstvení v salónku a obdrží dárek. Součástí tohoto balíčku bude nyní také přednostní vstup do Pit Stage Left prostoru před ostatními návštěvníky.

Pro držitele obou těchto balíčků nejsou vyžadovány žádné další kroky a detaily jejich VIP registrace zůstávají beze změn. Jménem Ariany Grande se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY