Lea Porcelain vystoupí poprvé v Praze

23.08.2019 14:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Berlínská dvojice Lea Porcelain vystoupí vůbec poprvé v České republice. V pondělí 21. října zahraje v pražské Kasárně Karlín. Vstupenky jsou za 260 Kč k dispozici na GoOut.cz. Koncert pořádá agentura Charmenko CZ.

Duo tvoří producent Julien Bracht a zpěvák Markus Nikolaus. Využívají kombinace post-punku, indie rocku a garage rocku a výsledné spojení pokrývají vkusnou vrstvou melancholie. Od roku 2016, kdy si je oblíbila americká rozhlasová stanice KEXP, přišla nabídka na halový koncert v ruském Petrohradě nebo vystoupení na festivalu Reading & Leeds ve Velké Británii. Kapela se nadále rozvíjí, a stále tak znovu a znovu překvapuje své publikum výjimečným zážitkem. To se jí povedlo i s právě vydaným EP "Love Is Not An Empire".

První singl z nové minikolekce se jmenuje "I Am OK". Muzikanti s ním ukazují novou, měkčí stránku, aniž by zapomněli, odkud pocházejí: "Píseň popisuje období v životě, kdy ztratíte důvěru v sebe samého nebo v někoho jiného nebo v samotný život a prostě jen potřebujete slyšet, že vše bude v pořádku. A že ať se stane cokoliv, postupem času a s dávkou trpělivosti to přečkáte," nastiňují Lea Porcelain.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY