"Všude je dobře, ale tady je nejlíp," tvrdí - musicserver.cz">

Mirai v "Hometown" oslavují domov. "Všude je dobře, ale tady je nejlíp," tvrdí

12.08.2019 17:50 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po rádiovém úspěchu prvního singlu "ØTCHI" lákají Mirai k poslechu svého nového alba, vycházejícího 27. září, další ochutnávkou. Tentokrát vysílají do éteru píseň "Hometown", která slouží jako óda na domov. "Všude je dobře, ale tady je nejlíp, doufám, že víš, že my zůstanem stejný," zní z refrénu. Ani tentokrát nezapře kapela hitové ambice, a tak si možná brzy budete broukat spolu s ní.

"Nastěhoval jsem se na nové místo ve Frýdku-Místku s krásným výhledem na Beskydy a celé město. Tu písničku jsem napsal na balkoně, když jsem koukal na kopce, přesně tak, jak zpívám v první sloce," přibližuje frontman Mirai Navrátil, jak novinka vznikla. Její vydání si nadělil k sedmadvacátým narozeninám, které oslavil 11. srpna.

Video režíroval stále vyhledávanější Ondřej Kudyn a sympaticky nás zavede na místa, kde jsou muzikanti doma. Tedy do Frýdku-Místku. Kromě zpěváka, který zde vystupuje jako průvodce dějem, vidíme v klipu několik dalších autentických postav pocházejících z podhůří Beskyd. Tvůrci je vybírali napříč různými generacemi, a tak můžeme sledovat například talentovanou gymnastku Emu, zdejšího uměleckého řezbáře i úspěšného tatéra a skatera.

Novou hudbu představí Mirai na podzim ve velkých sálech. V Brně vystoupí pro mimořádný zájem dokonce dvakrát. Vrcholem turné bude 3. prosince vystoupení v pražském Foru Karlín.

Termíny Mirai Tour 2019:

15. 11. 2019 Herálec - KD Herálec
21. 11 2019 Bratislava - Ateliér Babylon
22. 11. 2019 Ostrava - hala Tatran
26. 11. 2019 Brno - Sono centrum - vyprodáno
27. 11. 2019 Brno - Sono centrum - přidaný koncert
3. 12. 2019 Praha - Forum Karlín



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY