Nu-metalové legendy P. O. D. míří v listopadu do Prahy a Zlína

07.08.2019 17:08 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kapela P.O.D., která patří vedle Limp Bizkit nebo Korn k zakladatelům nu-metalu, míří do Čech a fanoušky potěší hned dvěma koncerty. Dne 6. listopadu rozehřeje pražskou MeetFactory a o den později zahraje ve Zlíně v Masters of Rock Café. Na scéně se kapela s celým názvem Payable On Death pohybuje už bezmála dvě dekády a za tu dobu se mohou zpěvák Sonny Sandoval, bubeník Wuv Bernardo, Kytarista Marcos Curiel a baskytarista Traa Daniels pochlubit deseti alby a více než dvanácti miliony prodaných desek. Jejich song "Lost In Forever" získal hned tři nominace na Ceny Grammy. Pánové si s sebou přivezou jako předskokany dvě kapely: Alien Ant Farm, kteří jsou známí především díky předělávce hitu Michaela Jacksona "Smooth Criminal",  a partu z Los Angeles Dead Girls Academy.

Koncerty pořádá Ameba production v rámci koncertní série Rock For People Concerts. Podrobné informace naleznete zde. Vstupenky na koncerty 6. listopadu do Prahy a 7. listopadu do Zlína jsou v síti GoOut.

P.O.D. se zrodili roku 1992 v kalifornském San Diegu, kdy se členové spojili se za účelem vydělat peníze na léčbu zpěvákovy matky. Podle zpěváka Sonnyho Sandovala má název kapely mnohem širší význam: "Každý život je vlastně směnka na správná rozhodnutí a jeho hodnota se pozná až úplně na konci." Doba největší slávy kapely přišla po vydání třetího alba "The Fundamental Elements Of Southtown", které se v USA stalo platinové. Následující album "Satellite" bylo dokonce ještě úspěšnější a pochází z něj jejich největší singly "Alive" a "Youth Of The Nation". Velmi dobře se prodávalo a v USA se stalo třikrát platinové. Důležitým poznávacím znamením P.O.D. jsou také texty, které se často dotýkají křesťanských témat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY