Pokáč představuje další dva hity z nové desky - "Jaro" a "Matfyzák na discu"

02.06.2019 14:54 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Pokáč vydal po dvou letech druhé studiové album "Úplně levej" a s propagací se rozhodně nemaže. Hrne to ze všech stran a vyjma klasických streamů nešetří ani klipy.

Pokáč - Úplně levej
© facebook interpreta
Nejprve přišel s lyric videem k duetu "Jaro", ve kterém mu dělá společnost herečka (a vlastně nyní díky songu "Dělám stojky" už také zpěvačka) Berenika Kohoutová. Klasický recept příjemné melodie s faktem, že hlas Honzy Pokorného se v drtivé většině s těmi ženskými velmi dobře doplňuje a barví, dělá spolu s tématem jara příjemnou odpočinkovou záležitost. U "Matfyzáka na discu" se už jedná o klasický klip, kde sice Pokáč zpívá sám, ale do videa si přizval krásnou modelku Natálii Kotkovou.

Když si k tomu přičtete předcházející videa "V lese", "Voděvzdorné šibenice", "Láska na vsi" či "Hrdinský čin", které už jsou na internetu déle, můžete získat poměrně přesný obrázek toho, čím vás nová deska oblaží. Lehké melodie, témata, která se dotýkají každého z nás a přitom jsou podána s nadhledem, jsou mimo dvou rozebíraných skladeb přítomny na celé desce. Fajn záležitost na léto.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY