Podržte jí bundu, Berenika Kohoutová ve výbušném singlu "Dělá stojky"

18.05.2019 19:04 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Berenika Kohoutová není žádným hudebním nováčkem. V roce 2013 vydala své první album "Berenika Meets Jazz", pro svou aktuální tvorbu však spojila své síly s Jiřím Burianem. Tato spolupráce pro ni zřejmě znamená úplně odlišnou dráhu. Důkazem budiž poměrně odvážný pilotní singl. "Vím, co se válí v barech na podlaze," vtipkuje v recesistické skladbě jménem "Dělám stojky".

Píseň je vtipným průvodcem zpěvaččina nočního života. Místo konverzací dochází po několika skleničkách v baru na stojky. Není proto překvapením, že song zní velmi úderně a klubově. Videoklip se potom logicky bez stojek nemohl obejít. Ty se natáčely pod režisérským vedením Jordana Haje a Givinara Kříže na speciálním stojkomatu. "Je možné, že mě tato zkušenost odnaučí stojky dělat! Po zhruba patnáctém otočení na stojkomatu mi bylo tak špatně, že jsem nedokázala ani stát na vlastních nohou, natož rukou," vzpomíná herečka. Klip obsahuje množství zábavných momentů, například když interpretka tancuje s teniskami na rukou.

Na září je potom v plánu celá deska, která vyjde pod domácí pobočkou Universal Music a kterou si kompletně na starost bere právě Jiří Burian, jinak známý také jako Kapitán Demo. A Berenika Kohoutová je s ním zatím velmi spokojená. "Naše spolupráce je absolutně svobodná, nemáme před sebou žádné mantinely. Děláme jen to, co se nám líbí, nepotřebujeme zapadnout do tabulek nebo plnit něčí přání. Je osvobozující psát svoje texty a tvořit si svou image," pochvaluje si.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY