REC.stage hledá hudební objevy. Přihlaste se právě teď!

06.03.2019 13:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Scéna čistých festivalů REC.stage již čtvrtým rokem vyráží na největší české festivaly, aby představila letošní hudební objevy. Právě teď se mohou hlásit hudební interpreti, kteří si chtějí vyzkoušet hraní na top českých festivalech, recyklovat se díky podpoře portálu Samosebou.cz v hudební objev a zažít spoustu zážitků jako pravé hvězdy.

Přihlášky kapel probíhají do 24. března na stránkách Čistý festival. To je projekt, který již dvanáct let podporuje a zajišťuje třídění odpadů na českých hudebních festivalech. Stejně, jako se festivalový tříděný odpad recykluje v nové výrobky, tak REC.stage již čtyři roky recykluje české kapely v hudební objevy. V posledních letech soutěží a scénou prošli Thom Artway, Pokáč, Pekař, David Stypka a naposledy Pilot Season. Co rok, to minimálně jeden objev prestižních českých hudebních anket.

REC.stage
© facebook interpreta
Cesta na festivaly není složitá. Z přihlášek a videí došlých do 24. března vybereme s předními hudebními publicisty a pořadateli čistých festivalů Colours of Ostrava, Rock for People a Sázavafest devět finalistů. Úkolem vybraných finalistů pak bude zaujmout fanoušky v YouTube videu, které natočí s Miraiem v dubnu v pražském Vnitroblocku. Letošní téma YouTube pořadu pro REC.tv bude samozřejmě recyklace. Kapely se mohou těšit na recyklaci hudebních nástrojů a žánrů.

Květnové hlasování fanoušků, které bude spojeno se soutěží o několik set vstupenek na čisté festivaly třídící odpady, určí trojici vítězů. Pro ty je připraven honorář, letní turné po třech čistých festivalech a hlavně štáb, který s nimi natočí live video záznam koncertu na REC.stage na Colours of Ostrava. Místo v programu REC.stage na čistých festivalech je pak díky podpoře portálu Samosebou.cz připraveno pro všechny finalisty.

Přihlášky na REC.stage najdete tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY